Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A humor a legfontosabb egy férfiben?
A humort nem lehet elsajátítani, mert nincs mit rajta. Az, hogy egy szituációban mit mondasz és arra miként reagálnak, az függ a másik fél hangulatától, illetve attól, hogy ő vevő-e egyáltalán a te stílusodra. Vannak olyan lányok, akik attól öt percig visítva röhögnek, hogy azt mondod "pityóka", van, akinek meg az a vicc kategória, ahogy Lenint figurázod ki.
Ne hidd azt, hogy nem vagy humoros, a humor egyáltalán nem általános dolog, mindenkinek más és más tetszik. Járj közösségbe, beszélj emberekhez, és ne azon töprengj, hogy minél több vicces dolgot mondjál, egyszerűen beszélgess. Majd jön magától, a szituáció hozza. Vannak helyzetek, mikor amúgy sem lehet semmi szórakoztatót mondani. Nem egyszer fordult már elő, hogy mentünk a városban, és öt ember fuldokolt a röhögéstől mellettem, és tudod miért? Én sem. Egyszerűen csak meséltem, beszéltem és válaszoltam. Semmi szándék nem volt mögötte.
Nem győzöm hangsúlyozni, ne stresszelj rá, ne nézz 0-24-ben más humoristákat, vagy ha nézel is egy-két videót, ne azt figyeld, hogy mit mond, hanem hogy miről, mert legtöbben a saját életüket figurázzák ki, márpedig ahhoz, hogy ezt megtehesd, minél több emberrel kell találkoznod.
2es,
a megjegyzésed sértő, és valószínűleg statisztikailag is hibás hipotézis. Még azt is megkockáztatnám, hogy egy nagyon gyenge negatív korrelációban állnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!