Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A humor a legfontosabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A humor a legfontosabb egy férfiben?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy még egy viszonylag jól kinéző, megbízható, egzisztenciával rendelkező, intelligens pasi sem tud kedvező benyomást tenni, ha nem humoros. Mintha nem a pénz vagy a külső lenne a legfőbb kritérium, hanem a viccesség. Azaz, 10 nők felől érkező elvárás közül mondjuk 2-t el lehet hagyni, de a humor megléte az kihagyhatatlan, én meg pontosan azzal nem rendelkezem. Pedig az átlagnál jobban nézek ki.

2016. jan. 10. 14:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Humor, Hûség, Intelligencia :D ez a 3 a legfontosabb.
2016. jan. 10. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Mivel kb a humorérzék egyenesen arányosan az intelligenciával...
2016. jan. 10. 14:36
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
-an *
2016. jan. 10. 14:36
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem a legfontosabb,de fontos.Nem kedvelem a fapofákat,mint sokan mások sem.Egy férfi legyen határozott,megbízható,és persze vidám.Tudjak mellette nevetni,élvezni az életet.
2016. jan. 10. 14:39
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

A humort nem lehet elsajátítani, mert nincs mit rajta. Az, hogy egy szituációban mit mondasz és arra miként reagálnak, az függ a másik fél hangulatától, illetve attól, hogy ő vevő-e egyáltalán a te stílusodra. Vannak olyan lányok, akik attól öt percig visítva röhögnek, hogy azt mondod "pityóka", van, akinek meg az a vicc kategória, ahogy Lenint figurázod ki.

Ne hidd azt, hogy nem vagy humoros, a humor egyáltalán nem általános dolog, mindenkinek más és más tetszik. Járj közösségbe, beszélj emberekhez, és ne azon töprengj, hogy minél több vicces dolgot mondjál, egyszerűen beszélgess. Majd jön magától, a szituáció hozza. Vannak helyzetek, mikor amúgy sem lehet semmi szórakoztatót mondani. Nem egyszer fordult már elő, hogy mentünk a városban, és öt ember fuldokolt a röhögéstől mellettem, és tudod miért? Én sem. Egyszerűen csak meséltem, beszéltem és válaszoltam. Semmi szándék nem volt mögötte.

Nem győzöm hangsúlyozni, ne stresszelj rá, ne nézz 0-24-ben más humoristákat, vagy ha nézel is egy-két videót, ne azt figyeld, hogy mit mond, hanem hogy miről, mert legtöbben a saját életüket figurázzák ki, márpedig ahhoz, hogy ezt megtehesd, minél több emberrel kell találkoznod.

2016. jan. 10. 14:40
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Valakinek vagy van humorérzéke, vagy nincs. Persze az sem mindegy, milyen az a humor. Szarkazmus, (számomra) fárasztó angol humor és társai. Az a lényeg, a két ember kompatibilis legyen egymással ilyen téren is mások mellett. Erre szokták azt mondani, ha egy poént meg kell magyarázni, abba már bele lehet sza*ni. :) Egy hullámhosszon vagy valakivel, ha veszed a poénjait és ő is a tiédet. Észreveételem, hogy manapság nagyon kevés ember gondolkodik jelképekben, mindent a szájukba kell rágni. Bocsánat, de igen kevés nőnek van jó humorérzéke. :)
2016. jan. 10. 14:45
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Tökéletesen egyetértek az ötössel. No de akkor a férfit ki fogja szórakoztatni? :) Merthogy oké, mesélhetek vicces sztorikat az életemből, beszélhetek a legjobb South Park epizódokról, vagy Monty Pythonról, csakhogy 1. a kedves leánykák általában nem hajlandóak a viccelődésben mozgósítani magukat, hogy ők is aktív részesei legyenek, 2. nem érdekli őket, ami engem érdekel 3. nem szeretik azt, amit én szeretek, 4. fél mondat miatt képesek besértődni, mert az nem felel meg az ő kis szellemi elvárásaiknak. Úgyhogy ott tartunk, hogy eddig kizárólag én pofáztam, én produkáltam magam a semmiért. Mostanában nagyon nehéz életet élünk, szóval szeretnék én is profitálni valamit. Mit kapok cserébe én?
2016. jan. 10. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
56%

2es,

a megjegyzésed sértő, és valószínűleg statisztikailag is hibás hipotézis. Még azt is megkockáztatnám, hogy egy nagyon gyenge negatív korrelációban állnak!

2016. jan. 10. 14:50
 9/19 Titusztitusz ***** válasza:
52%
Nem...Szerény meglátásom szerint a "humor" max. a kisiskolás kislányoknál döntő tényező abban, hogy bejön-e nekik egy ürge, avagy sem...A legfontosabb dolog szerény meglátásom szerint mindig az, hogy a férfinek LEGYEN egy egyfajta "kisugárzása"...Most nem tudom hogy ezt minek lehet nevezni, "szexuális erő kisugárzásnak", vagy "tesztoszteronillatnak", vagy "lehengerlő magabiztosságnak", vagy egyébbnek, de a lényeg az az, hogy a nők szinte mind az ILYEN kisugárzást produkálni tudó palik után szoktak menni...Akár van humora az illetőnek, akár nincs...
2016. jan. 10. 14:52
 10/19 anonim ***** válasza:
71%
#2: Ja, tényleg, jó nagy ökörség ez a megállapítás. A kis sörhasú, piaszagú, 30-40 éve robotoló kőműveskelemenek, akik egész nap a nőkről, a nők puncijáról, a fingásról, szarásról szóló vicceken röhögnek félig beállva, és akik a marha nagy intelligenciájuknak köszönhetően akár jogászok is lehettek volna, csak a renncer' csúnyán keresztbe tett nekik, ők nyilván nagyon intelligensek. :D
2016. jan. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!