Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A humor a legfontosabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A humor a legfontosabb egy férfiben?

Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy még egy viszonylag jól kinéző, megbízható, egzisztenciával rendelkező, intelligens pasi sem tud kedvező benyomást tenni, ha nem humoros. Mintha nem a pénz vagy a külső lenne a legfőbb kritérium, hanem a viccesség. Azaz, 10 nők felől érkező elvárás közül mondjuk 2-t el lehet hagyni, de a humor megléte az kihagyhatatlan, én meg pontosan azzal nem rendelkezem. Pedig az átlagnál jobban nézek ki.

2016. jan. 10. 14:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem például nagyon fontos.

De ez szubjektív. Lehet, hogy valakit százan viccesnek tartanak, de pont nekem nem jön be a humora.

Igazából eddigi életem során két olyan férfival találkoztam, aki spontán meg tudott nevettetni, akivel igazán felszabadultan tudtunk igazán nagyokat nevetni.

Persze mások poénjain is mosolyogtam udvariasan, de az olyan kényszeredett volt.

Úgy gondolom, hogy egy hosszútávú kapcsolatban nemcsak az fontos, hogy megértsük egymás fájdalmát, problémáit (persze ez is kulcsfontosságú) és együtt tudjunk sírni, hanem hogy nevetni is tudjunk együtt, hasonló legyen a humorérzékünk, mert tapasztalatból mondom: vannak helyzetek, amiket csak így lehet átvészelni.

2016. jan. 10. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

11-es vagyok, pont egy nem is olyan régi kérdésben állítottam ez alapján szembe két ismerősömet: az egyik jóképű, magas, sportos, a fizetése sem rossz, de szegény annyira nem tud a nőkkel beszélni, olyan unalmasnak tűnik társaságban, hogy hiába érdeklődnek kezdetben iránta a nők, nem sikerül kapcsolatot kialakítani velük, rendszerint már az ismerkedést bukja.

A másiknak koránt sincs ilyen jó külseje, anyagilag sem áll olyan jól, mégis, ha huzamosabb ideig bekerül egy hölgy társaságba, előbb-utóbb a legtöbben körülrajongják, úgy elő tudja magát adni: jó a szövege, vicces, beszédes, magabiztos, szinte minden nővel megtalálja a hangot.

2016. jan. 10. 15:19
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
A humor egyáltalán nem fontos a nőknek. Nézz ki jól, csak ez számít nekik. Ha sikertelen vagy náluk, akkor csak szerinted nézel ki jobban az átlagnál.
2016. jan. 10. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
lehetek én a világ leghumorosabb embere nem fogja érdekelni ha nem tetszem neki ! ez mint kamu hogy a férfi legyen ápolt inteligens humoros aztán már is nyerő a nőknél
2016. jan. 10. 15:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy férfiak 90%-a azt hiszi magáról, hogy humoros. De a nők kb. a 10%-ukat tartják viccesnek.
2016. jan. 10. 15:34
 16/19 anonim ***** válasza:
86%

Ja ha megkérdezed őket, akkor benne lesz a top 3 elvárásban, de ha tapasztalatra hagyatkozol, akkor elmondom mi kell:

Igényes megjelenés, önbizalom, férfiasság és egy full átlag kommunikációs készség.

Férfias pl az is lehet sok nő számára aki 95kg van rajta rendesen zsír, pl én is ilyen vagyok, de ránézésre bárki elhiszi nekem, hogy 2 nap alatt körbe bicikliztem a balatont, és hogy heti 3órát edzek..

Ha ezek megvannak, akkor valszeg esélyt kapsz, ha olyan a nő, akkor éjszakás stb.

Ezek után következő körben:

Legyél megbízhetó, őszinte, legyenek ambícióid, kreatív ötleteid stb

Ha ezzek is megvannak akkor valszeg tartós kapcsolat is kialakulhat.

Éss hogy x hét után ne unjátok szarrá magatokat, nem árt ha legalább az egyikőtök humoros úgy, hogy a másik vevő is rá!

És akkor ez Még csak egy nagy átlag, ezen felül minden nő más!

2016. jan. 10. 16:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem igaz.
2016. jan. 10. 20:08
 18/19 1112 ***** válasza:
Nem, az aranyos-kedves személyiség.
2016. febr. 16. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen!Igen!Igen! :)
2016. febr. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!