Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te mit tartasz vonzónak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tartasz vonzónak egy férfiben?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írni, kösz :)

2016. febr. 16. 22:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
18%

Ilyenkor megy el a kedvem a női nemtől meg úgy a párkapcsolatoktól...

2016. febr. 17. 01:10
 12/29 anonim ***** válasza:
7%
Empátia, intelligencia, humor. :)
2016. febr. 17. 02:11
 13/29 anonim ***** válasza:
18%

humor,tájékozottság,kedvesség,empátia,sokszínűség

külsőre: arc és a magasság(ha elég magas,úgy értem)

2016. febr. 17. 07:39
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Intelligens, karakteres arc, szép fogak, szép mosoly, arányos, tónusos test, humorérzék, de nem arra a folyton vicceket mesélősre gondolok, attól rosszul vagyok. Előzékenység, udvariasság, gyakorlatiasság, talpraesettség, életrevalóság, nagyvonalúság. Vidám alaptermészet. Önuralom. Szeresse, segítse az anyukáját, mert nekem fontos, hogy bánik az anyukájával. Ha semmibe veszi, lenézi, csúnyán beszél vele, az kiábrándító, mert velem se fog másképp.

Már most mondom, h ilyen személy igenis létezik, nemcsak a filmekben, hanem a valóságban is, és képzeljétek, olyan szerencsés vagyok, h ő az én férjem :)

32N

2016. febr. 17. 11:51
 15/29 anonim ***** válasza:
58%

Intelligencia! Ez talán a legvonzóbb számomra. Rettenetesen kevés manapság az intelligens férfi. Gyakorlatilag 1000-ből jó, ha 4-5 az. A többi...áhh, hagyjuk.

Aztán vonzó még a bölcsesség. A kedvesség. A humor. A vidámság. A talpraesettség. Az érettség. (nem korra értem)

31/nő

2016. febr. 17. 14:28
 16/29 anonim ***** válasza:
65%

Humor,tájékozottság,határozottság,magasság,szép szemek,de a legjobbak a boci szemek ;)

Egyébként ha tökös,de közbe tisztel engem,nálam az az aduász.

:) :) :)

2016. febr. 17. 21:45
 17/29 anonim ***** válasza:
12%
Sok itt a vicces kedvű nő! :D 22F
2016. febr. 18. 23:26
 18/29 anonim ***** válasza:
77%
#2 vagyok, és bármily meglepő, szoktam találkozni olyan férfiakkal, akiket az általam leírt tulajdonságok jellemeznek, nem is egy-kettővel, úgyhogy nem, nem csak a "James Bond filmekben van ilyen". Attól, mert egyesek úgy gondolják, hogy bennük ezek nincsenek meg, léteznek olyan férfiak, akikben megvan! És ha ettől valakinek elmegy a kedve a női nemtől, akkor nagyon tudom sajnálni. Nyilván nem mindegyik tulajdonság ugyanolyan jelentőségű számomra sem, ergo nyilván nem úgy választanék, hogy most akkor mindegyik felsorolt pozitív tulajdonság 100%-osan legyen meg az adott férfiben, én csak olyan tulajdonságokat soroltam fel, amelyeket vonzónak tartok egy férfiben. Ez is volt a "feladat", a kérdés.
2016. febr. 19. 07:36
 19/29 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy ahogy látom, a nálam negyedannyi tulajdonságokat felsoroló nőket is szépen pontozgatják itt le, úgyhogy szépen vagyunk...
2016. febr. 19. 07:38
 20/29 mikeXxX ***** válasza:
60%
Én is kérdeznék az itt leírt válaszok miatt bennetek is megvannak ezek a tulajdonságok vagy csak a másik féltől várjátok el ? És azt is hozzá tenném egy két válaszhoz hogy ezek nem férfiak már hanem PAPUCSOK szerintem ! Egy igazi férfinak legyen tartása is !
2016. febr. 19. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!