Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tartasz vonzónak egy férfiben?
Ilyenkor megy el a kedvem a női nemtől meg úgy a párkapcsolatoktól...
humor,tájékozottság,kedvesség,empátia,sokszínűség
külsőre: arc és a magasság(ha elég magas,úgy értem)
Intelligens, karakteres arc, szép fogak, szép mosoly, arányos, tónusos test, humorérzék, de nem arra a folyton vicceket mesélősre gondolok, attól rosszul vagyok. Előzékenység, udvariasság, gyakorlatiasság, talpraesettség, életrevalóság, nagyvonalúság. Vidám alaptermészet. Önuralom. Szeresse, segítse az anyukáját, mert nekem fontos, hogy bánik az anyukájával. Ha semmibe veszi, lenézi, csúnyán beszél vele, az kiábrándító, mert velem se fog másképp.
Már most mondom, h ilyen személy igenis létezik, nemcsak a filmekben, hanem a valóságban is, és képzeljétek, olyan szerencsés vagyok, h ő az én férjem :)
32N
Intelligencia! Ez talán a legvonzóbb számomra. Rettenetesen kevés manapság az intelligens férfi. Gyakorlatilag 1000-ből jó, ha 4-5 az. A többi...áhh, hagyjuk.
Aztán vonzó még a bölcsesség. A kedvesség. A humor. A vidámság. A talpraesettség. Az érettség. (nem korra értem)
31/nő
Humor,tájékozottság,határozottság,magasság,szép szemek,de a legjobbak a boci szemek ;)
Egyébként ha tökös,de közbe tisztel engem,nálam az az aduász.
:) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!