Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mai nőknek mi kell egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőknek mi kell egy férfiben? Mindegyik nő a mai világban csak a pénzre hajt?

Figyelt kérdés
Sokak szerint a nőket csak a pénz érdekli ! Én nem tudom ezt eldönteni pedig sokat gondolkodtam már ezen. pénzt kockahas ? Mi a legfontosabb ?

2015. nov. 13. 14:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%
Erre csak azt tudom mondani hogy ha ez így lenne akkor nőket kizárólag gazdag palik mellett látnánk és a szegényebbek mind egyedül lennének. Mivel ez nem így van így nem lehet kijelenteni dogmatikusan higy "minden" nő a "pénzre" hajt. Persze mindenki azt lát amit akar :)
2015. nov. 13. 14:19
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
A pénz fontosabb, mint a kockahas, ha már ezt a kettőt írtad csak le :D De a pénz is csak annyira, hogy azért nem árt, ha van annyi pénzünk, hogy ne állandóan csak otthon kelljen a lakásban ücsörögni.
2015. nov. 13. 14:28
 3/30 anonim ***** válasza:
77%
Annyi pénz kell min., hogy ne nélkülözzön, én is megkeresek ennyit. Nem fogok egy felnőtt életerős férfit eltartani.
2015. nov. 13. 14:32
 4/30 A kérdező kommentje:
Arra akartam célozni a kockahas és pénzel,hogy mit esznek és mit látnak meg elsősorban a nők a férfiakon ? Lehet,hogy csak az újságokban van így ,de ez a magyar nő milliomossal kavar a másik meg milliárdossal nem akarok nevet mondani na jó egyet Zimány Linda :D Szóval tényleg a pénz motiválja a csajokat ?
2015. nov. 13. 14:37
 5/30 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ. Ha párkeresésben sikertelen férfiakat kérdezel, ők mindenképpen azt fogják mondani, hogy millák és kockahas, helyes pofi nélkül esélytelen vagy. Ha azt az átlagfizut kereső, pocakos pasit kérdezed, akinek már van barátnője (esetleg felesége) azt fogja mondani, hogy ennek nincs köze hozzá.

Ugyan nőként nekem a kérdésben az itteniek szerint nincs szavam, de azért véleményt nyilvánítanék. Bizonyára vannak olyan nők, akik csak a pénzre mennek, semmi más nem érdekli őket, de szerintem róluk messziről ordít az érdeklődési kör is. A legtöbb nő azon az állásponton van, hogy legyen a férfinak munkája, fenn tudja magát tartani, ketten együtt meg fel tudjanak építeni egy szép életet, netalán félretenni közösen. Igazán kevés az olyan nő, aki teljes eltartást várna el a párjától, innentől kezdve meg ha a férfit sem kell eltartani, kábé lényegtelen, hogy mennyire pénzes. Előny, ha nem kell minden hó végén azon aggódni, vajon mit fognak másnap enni, de egyébként keveseknél elvárás a negyedévenkénti tájföldi nyaralás.

A kockahas meg ízlés dolga, nekem például nem bejövős dolog. Volt pasim, akinek volt, azt is felhizlaltam, hogy ne legyen :D A mackó típus jön be személy szerint, viszont sokaknak meg a kockák vagy éppen a bordák a nyerő. Ez már tényleg csak ízlés dolga, főleg, hogy jobb esetben nem ez dönt a szerelemről.

2015. nov. 13. 14:43
 6/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, én az arcot nézem először.
2015. nov. 13. 14:44
 7/30 Sunshinedoll ***** válasza:
64%
Hát, ha nincs más kvalitásod, akkor nem árt, ha legalább pénzed van, ez mondjuk igaz :D A nagy semmiért senki nem fog veled lenni.
2015. nov. 13. 15:19
 8/30 anonim ***** válasza:
33%
Ez egyszerű, menj végig az utcán kínai rongyokban rád se fog nézni az olyan nő aki a pénzre hajt, ellenben, ha márkás jó cuccokba mész el előtte rögtön szemügyre vesz. Mai tapasztalat.
2015. nov. 13. 15:46
 9/30 anonim ***** válasza:
Nemcsak a pénz számít a nőknek. A kinézet is. Persze az előnytelen külsőt lehet pénzzel kompenzálni.
2015. nov. 13. 16:29
 10/30 anonim ***** válasza:
34%

első számú kritérium a nőknél:

Szüless helyesnek,különben esélyed sincsen egy nőnél sem.

Második:

Legyél izmos.

Harmadik:

Legyen minél több pénzed.

24/F

2015. nov. 13. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!