Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek mi kell egy férfiben? Mindegyik nő a mai világban csak a pénzre hajt?
Attól függ. Ha párkeresésben sikertelen férfiakat kérdezel, ők mindenképpen azt fogják mondani, hogy millák és kockahas, helyes pofi nélkül esélytelen vagy. Ha azt az átlagfizut kereső, pocakos pasit kérdezed, akinek már van barátnője (esetleg felesége) azt fogja mondani, hogy ennek nincs köze hozzá.
Ugyan nőként nekem a kérdésben az itteniek szerint nincs szavam, de azért véleményt nyilvánítanék. Bizonyára vannak olyan nők, akik csak a pénzre mennek, semmi más nem érdekli őket, de szerintem róluk messziről ordít az érdeklődési kör is. A legtöbb nő azon az állásponton van, hogy legyen a férfinak munkája, fenn tudja magát tartani, ketten együtt meg fel tudjanak építeni egy szép életet, netalán félretenni közösen. Igazán kevés az olyan nő, aki teljes eltartást várna el a párjától, innentől kezdve meg ha a férfit sem kell eltartani, kábé lényegtelen, hogy mennyire pénzes. Előny, ha nem kell minden hó végén azon aggódni, vajon mit fognak másnap enni, de egyébként keveseknél elvárás a negyedévenkénti tájföldi nyaralás.
A kockahas meg ízlés dolga, nekem például nem bejövős dolog. Volt pasim, akinek volt, azt is felhizlaltam, hogy ne legyen :D A mackó típus jön be személy szerint, viszont sokaknak meg a kockák vagy éppen a bordák a nyerő. Ez már tényleg csak ízlés dolga, főleg, hogy jobb esetben nem ez dönt a szerelemről.
első számú kritérium a nőknél:
Szüless helyesnek,különben esélyed sincsen egy nőnél sem.
Második:
Legyél izmos.
Harmadik:
Legyen minél több pénzed.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!