Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek mi kell egy férfiben? Mindegyik nő a mai világban csak a pénzre hajt?
Éééértem 12-es... ezek a nők... És mi van azokkal a nőkkel, akik szarnak rá, h miben jársz? mert ilyen is van ám!!!! A kérdés pedig általánosításban a nőkről szólt amibe minden nő beletartozik.
Manapság meg amúgy a turikban is lehet márkás cuccokat k
kapni. Lemaradt vlmiért. :)
Amúgy nem tudhatod h kinek mi rejtőzik a turkálós cuccai alatt. Nekem pl. extra méretű melleim vannak, alaphangon egy sima, fehér, mindentől mentes melltartó 15 ezer. És ez tényleg alap, 30 körül már szép darabokat lehet találni. Ellenben széles hátú kis mellű barátnőim a kínaiban vesznek szép melltartókat és bikiniket 1500-3500 ft-ért, de ők meg lewis farmerban járnak. Ők erre költik a pénzüket, én meg havi két cicifixre ugyanennyit... Nem tudhatod soha, h kinek mennyi pénze van...
14-es. Az a baj, h kisvárosban lakom, így nemhogy jó vagy rossz cuccokban járó pasikat nem látok, hanem eleve pasikat. De nagyvárosokban sem azt látom, h hemzsegnének a pradas vagy guccis, esetleg armaniba öltözött fazonok.
Nem tudom, h melyik csatornát nézted eddig :)
nem tudod te mit beszélsz, rossz helyeken jársz
falun persze, hogy nem fogsz látni jól öltözött embereket
na köszönj el szépen
18: én meg Budapesten vagyok, és mégsem tudom felismerni, hogy kinek milyen márkájú a ruhája :D Hacsak nem írja rajta gigászi nagy betűkkel, hogy ARMANI, akkor az öltönyét felőlem kaphatta a szeretetszolgálattól is, meg varatthatta magának eredeti olasz szabókkal. És nem csak az öltönyökhöz, ingekhez nem értek ennyit, nadrágról, pólóról, óráról sem tudok semmit. Órák esetében filmekből meg könyvekből tudom, hogy a Rolex az nagy szám, de élőben ha láttam is, nem ismertem fel, nekem minden óra ugyanúgy néz ki.
Az, hogy valaki tud öltözni, van stílusa, ne adj' isten ízlése, az nem függ össze az anyagiakkal. Sőt, nagyon sok gazdag embert láttam, aki annyira igénytelen magára meg a környezetére, hogy van egy félig befejezett villája a budai hegyekben, kopott, susis edzőcuccban járkál, de azért egyenként két milliós hangfalai vannak, a festetlen, penészedő falak mellett a rongyos, koszos padlón a másfél milliós, 200 centi átmérőjű tévé mellett. Nem romákról van szó, teljesen átlagos, fehér emberről, akinek úgy vitte a szerencse a sorsát, hogy milliárdos lett. Ellenben nekem nincsenek milliárdjaim, kínaiból öltözködöm, ahogy a párom is (együtt vásárolunk), ízlésesen, csinosan. Nincs összefüggés a jó ízlés és a sok pénz között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!