Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőknek mi kell egy férfiben? Mindegyik nő a mai világban csak a pénzre hajt?
Ruhamárkákhoz nem értek, én turimániás vagyok. Mikor a párommal összejöttem, akkor láttam először a címkéket a ruháiban, mikor levetkőztünk. (Konstatáltam is, hogy középkategóriás holmikat hord, de kívülről mind ízléses, illik hozzá, jól áll neki.)
Albérletben lakik, átlagos jövedelme van (amiért rengeteget tanult), van egy biciklije. Nem hiszem, hogy gazdagnak számítana.
Nincs kockahasa, kigyúrt teste. Átlagos, kis pocakkal, amit én imádok.
Hogy mennyire jóképű... Nekem nagyon, azért vagyok vele. De ő magát nem tartja annak és állítása szerint a nőktől sem kapott túl jó visszajelzéseket.
Ami miatt őt választottam, az a személyisége, intelligenciája, értékrendje, gondolkodásmódja.
Végiggondolom, hogy a barátnőimnek milyen pasijai vannak/voltak: egyik sem Brad Pitt, egyik sem gazdag, kigyúrt meg még elvétve sem akad. De biztos egy másik bolygón élek, mint az itt panaszkodók...
Nő vagyok. Engem nem érdekel a férfi pénze, mert az illetőt szeretem és nem a pénzét. Sajnos a mai világban tényleg léteznek olyan nők.. akiket csak a pénz érdekel.
Nálam a legfontosabb, hogy törödjön velem és kimutassa, hogy mennyire szeret és hogy romantikus is legyen (legalább egy kicsit). Legyen humorérzéke és kémia köztünk. És hidd el ehhez nem kell pénz, mert a legjobb dolgokat a szeretett személytől kapod. És az sem mérvadó, hogy a lányoknak a kockahas jön be, mert akkor én már kivétel vagyok...nekem a mackos férfiak jönnek be :) volt már kockahasú barátom és mégis a másik véglet jön be :) ja és még fontos a belső tulajdonságok
Kérdező,mert az szerinted sokkal jobb,hogy egy olyan dolog miatt jönnek vagy nem jönnek össze a férfiakkal,ami egy adottság? Az,hogy milyennek születsz,helyesnek vagy sem...
Szerinted ez mivel jobb?
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!