Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb: ha valakinek sok kapcsolata volt de, egyik sem hosszú életű, vagy hogy nagyon kevés, de mindegyik sokáig tartott?
Utóbbi szerintem. :)
Vagy is nekem biztos az! :)
Utóbbi.
Az előbbi alapján az illető elég összeférhetetlen lehet...
Így önmagáan egyik sem jó vagy rossz. A párkapcsolat hossz vagy száma nincs egyenesen arányban annak minőségével, komolyságával.
Lehet, hogy az 1.számú csaj tök normális, de balfékekkel van körülvéve, és ezekkel randizott-rövid ideig mert azért ennyire nem hülye
az is lehet hogy a 2.számú lány egy durva vadállat mellett élt jó sokáig, akivel napi szinten törték a tányért, csalták egymást fűvel-fával, volt zarolás, narkó, ami csak kell és fejben totál krepa a csaj.
Most akkor ennek tükrében melyik kéne? Naugye.
Attól függ, az illető milyen típus, és milyen kapcsolatokról van szó. Pl. a hajára kenheti a pár hosszú kapcsolatot, ha mindegyik szar volt, csak nem mert belőle kilépni.
Én a magam részéről, a magam habitusához egyértelműen a kevés, de hosszú kapcsolatot preferálom, ha jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!