Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te mit tartasz vonzónak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mit tartasz vonzónak egy férfiben?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írni, kösz :)

2016. febr. 16. 22:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
16%
Semmit.
2016. febr. 16. 22:17
 2/29 anonim ***** válasza:
64%

Kellő intelligencia, okosság, humor, érett gondolkodás, kellő magabiztosság, illedelmesség, empátia, kedvesség, aranyosság, figyelmesség, plusz egy kis sárm esetleg (vagy legalábbis adjon magára). Legelőször ezek a tulajdonságok fognak meg igazán egy férfiben, ettől lesz valaki vonzó számomra.

20/L

2016. febr. 16. 22:19
 3/29 anonim ***** válasza:
8%
Ugyanazt, mint a második :)
2016. febr. 16. 22:29
 4/29 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanazt mint az elso
2016. febr. 16. 22:31
 5/29 anonim ***** válasza:
12%
Atyaég, hogy lehet ennyi követelménynek megfelelni? :D
2016. febr. 16. 22:33
 6/29 anonim ***** válasza:
12%

2-3#

Ilyen csak a James Bomd filmekben van....

A való életben nem találsz ilyet,ez tuti...

2016. febr. 16. 22:49
 7/29 anonim ***** válasza:
68%
A mostani "férfiakban" nem túl sok mindent!
2016. febr. 16. 22:52
 8/29 anonim ***** válasza:
11%
Intelligencia, humor, empatikus képességek legalàbb normál szinten léte. Külsőre: legyen igényes, meleg tekintet, tetszetős arc.
2016. febr. 16. 23:00
 9/29 anonim ***** válasza:
55%

Amit a 2-es is írt, de leginkább amit kiemelnék az okosság, humor, érett gondolkodás, kedvesség.

De az különösen imponál, ha egy férfi okos, ha fel tudok rá nézni (a barátomra is én figyeltem fel elsősorban az intelligens megnyilvánulása, okossága és az ezt magával hozó kedvessége miatt). Pl. egyik ismerősöm nagyon okos, intelligens, rendes, igazán érett a gondolkodása. Nekem meg is tetszett egy kicsit, mondjuk külsőre is bejön, de rajtam kívül senkinek sem tetszik és nekem is valószínű, hogy a jelleme miatt tetszik ő maga.

2016. febr. 16. 23:26
 10/29 anonim ***** válasza:
12%
tudjon támaszkodni a farkán
2016. febr. 16. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!