Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt aki még álmában sem csalná meg a lányt, akivel együtt sincs, de a kiszemeltje?
Figyelt kérdés
Álmomban nem tudtam megtenni.2016. febr. 1. 01:41
1/6 anonim válasza:
Ha álmodban nem tudtad megtenni, próbáld meg a valóságban. Az álmaid alakulásába nem tudsz beleszólni, csak sok gyakorlás után, viszont az életedet úgy irányítod, ahogy jól esik.
2/6 anonim válasza:
Persze,hisz férfi erényöv van rajtam,csakis egy nőnek tartogatom magam,abban is alszom.
Már tudatalatti szinten is megy a dolog,a kulcsot elrejtettem,csak a kiszemelt Hölgy férhet hozzá!!!
3/6 A kérdező kommentje:
A csaj barátnője mozdult rám, és nem tudtam megtenni, mert mondom akkor ebből hogy mosom ki magam ha kiderül... Egyébként néha van tudatos álmom van, ez pont nem olyan volt, a valóságban nem tudom mit tettem volna...de nagy valószínűséggel ugyanezt.
2016. febr. 1. 01:45
4/6 A kérdező kommentje:
#2 Lehet röhögni, ez vagyok.
2016. febr. 1. 01:45
5/6 anonim válasza:
Volt...
mivel megkaptam, már tárgytalan.
De nem csalnám meg...
illetve próbálom nem megcsalni.
Mai kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
6/6 anonim válasza:
4évet vàrtam de meguntam baromi nagy elvonàsi tüneteim most meg nehéz csillapitanom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!