Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az durva, hogyha egy 50 éves nő és egy 28 éves csaj együtt vannak?
Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 20:43
2/7 opened paradise válasza:
Nem hétköznapi,de legyenek boldogok.
3/7 anonim válasza:
Kedves egészségükre, ha nekik jól esik. :P Még izgató is!
4/7 anonim válasza:
Nem a mi tisztünk ítélkezni felettük, ha nekik megfelel, akkor a többiek fogják be a szájukat, mivel nekik semmi közük a két nő magánéletéhez!
És nem mellékesen, a 28 éves is NŐ, szerintem! Nem kéne lekicsinyelni, csajnak nevezni, csak mert fiatalabb, mint a másik nő.
5/7 anonim válasza:
Mivel mindketten nagykorúak senkinek semmi köze hozzá.
Egyáltalán nincs senkinek joga ítélkezni, hogy két felnőtt mit csinál.
Nekem volt 14 évvel idősebb barátnőm és lány vagyok.
Akkor mi van? Semmi.
6/7 anonim válasza:
Hát, ha ez jó nektek, akkor kinek mi köze van hozzá ? Egymással vagytok, vagy a külvilágnak éltek ?
7/7 anonim válasza:
nem.
de ez miféle kérdés? a 71 éves Vajan dugja a33 éves Timit.ez nem durva?
tudom hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!