Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon durva ha egy 13/L együtt alszik egy 15/F val?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 11:09
2/16 anonim válasza:
Ha csak alvás, az nem durva, ha szexelni akarna az durva, 13 évesen ne szexeljen senki.
3/16 fegyvernepper válasza:
dugjatok egy jót... manapság már csak ez megy nektek... -.-
15f
4/16 anonim válasza:
Nekem már az együtt alvás is sok. Egy 13 éves lány ne aludjon már együtt egy fiúval. Ha az én gyerekemről lenne szó, biztos, hogy nem engedném!
5/16 anonim válasza:
húgom 15 éves létére még szűz (ami manapság meglepő xd) meg egyébként is visszafogott.
szval a lényeg h ő is aludt már fiúval, mondjuk ott még ott aludt 2-3 csaj.
szóval így absz nem gáz. de amilyen a mai ifjúság, az a kettő tuti biztos h össze fog gabalyodni :S
6/16 anonim válasza:
ehh... 13 évesen ne aludj még senkivel..!
7/16 anonim válasza:
13évesen már ez a divat emberek:S most én is mondjam, hogy az én időmben? 13évesen aludjon a SAJÁT ágyában NEM fiúval, hanem a plüsseivel-.-" hova süllyedünk? az ilyenek miatt kezelik úgy a kamaszokat, mint valami külön állatfajt!
16/L
8/16 anonim válasza:
ha csak alszotok akk nemgáz, de mást ne.
9/16 anonim válasza:
Bezzeg az én időmbe...késsel,meg villával ettük a fagyit,nem hogy 13évesen mással aludtunk:D
F/18
10/16 anonim válasza:
pfff... hát ott aludhatsz, de ha elmondod valakinek, úgyis azt fogják gondolni hogy történt valami. Hiába bizonygatod h nem, úgysem hiszi majd el senki, vagy majd aztmutatják h elhiszik, a hátad mögött meg majd jól kibeszélnek;) :/ ha 13 éves vagy, akkor 7.es vagy, ugye?:/ Elég korai. Én ugy aludtam együtt fiúval, h barinőm sznapja volt, és ott volt egyik barátunk is. De külön ágy. És 16 voltam/vagyok. van egy kis külömbség azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!