Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma jön a volt barátom hozzánk, valószínű h itt is alszik. Tudja h nálunk nem lehet semmi szex. De mégis jön. Jó úton haladok? Lehetünk még együtt?
Figyelt kérdés
Mikor szakított azt mondta h még lehet köztünk bármni, csak nem tudta ő sem h mit akar. Lehet h jó útin vagyunk? Összejövünk hamarosan?2008. szept. 19. 15:24
1/7 anonim válasza:
Hát mi azt honnan a búbánatból tudnánk.
2/7 anonim válasza:
Szijja, az első válaszolo elég bunko, d ene is foglalkozz vele..biztos megkeseredett..
Am ha már megy, meg ott alszik ,és mikor szakítottatok ez tmondta, íg sztemlehet..tudod van egy olyan mondás h ha elképzeled akkor teljesül..tehát gondold azt amire vágysz, és akkor minden jo lesz:) Ha gondolod írj privit..én is hasonlo helyzetbe vok..velem nyáron szakított..és ma beszéltem vele először azota:)
Szal ha van kedved beszélgethetünk..akár msnen is..
3/7 anonim válasza:
hát nem akarlak elkeseríteni ...de én is voltam ilyen helyzetbe!Aztán az lett a vége,hogy miután szakítottunk még egy évig összejártunk szexelni!Ha szereted ezt ne tedd mert borzalmas kínokat élhetsz át ha nem vigyázol!!!!!!!!!
4/7 A kérdező kommentje:
De nem szexelni fogunk! Csak itt alszik.
2008. szept. 19. 18:44
5/7 anonim válasza:
Kedves második,te bunkózól le mást és még én vagyok a bunkó,azért vagyok bunkó és megkeseredett mert szánalmas hülye kérdésre válaszóltam.Te meg csak okoskodsz itt osztod az ész hogy te micsoda szakértő vagy.Egyébként 30 éves vagyok van egy gyönyörű kislányom és egy szuper férjem,hát mitől lennék megkeseredett,szerintem tanúlj egy kis tiszteletet a másik ember iránt főlleg akit nem is ismersz utánna oszd itt az ész.Te mitől nem vagy bunkó és én mitől vagyok az?
6/7 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló!Ne haragudj de ha itt valaki feltesz egy kérdést arra válasz érkezik....a te hozzászólásod nem volt válasz!Ha ilyen beszólásod van tartsd meg magadnak!
7/7 anonim válasza:
Ne engedj a csábításnak,ha csk testi kapcsolatot akar. Ha lelkileg akar valamit akkor oké,udvaroljon és Te légy nő és ne rohanj mindjárt a karjába :) Hagyd hogy udvaroljon, aztán majd meglátod. Amúgy tényleg mi nem tudhatjuk jó úton haladtok-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!