Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában mennyi idő az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában mennyi idő az, amikor egy pár már együtt alszik?

Figyelt kérdés
Tehát mennyi időnek kell eltelnie kb, hogy én most ott alhassak barátnőmnél, vagy ő nálam?
2008. dec. 20. 01:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán idő - inkább elfogadás kérdése. Ha már annyira kedvelitek egymást ÉS annyira meg is bíztok a másikban, hogy tudjátok: a másik csak jót akar...
2008. dec. 20. 01:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg mennyi idosek vagytok, szuleitek mit engednek meg, mert gondolom meg otthon laktok, nem? Ez teljesen valtozo, nincs recept ra.
2008. dec. 20. 01:49
 3/12 A kérdező kommentje:
hát én 18 éves fiú vagyok, barátnőm 19 éves. Otthon lakunk még mindketten, és ma vagyunk együtt 3 napja! Hát én nem tudom, ez sztem egy kicsit gyors, de engem nem zavar. Megpróbáljuk ezt az alvós témát? elvileg még nem akar semmit, csak aludni..
2008. dec. 20. 01:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3 napja?! Szerintem 3 hónap v. hét minimum teljen el. Vagy nem tudom, de hogy valakit felhozzak a házba, hogy itt aludjon... aki nem barátom (mármint jóbarátom, nem a pasim) és még alig ismerem... hát én nem hiszem hogy felhoznék.

Szerintem várhatnátok 3 hetet legalább. De nekem mindegy, ha nektek jó így akkor ok.

2008. dec. 20. 01:59
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Viszont azért mindenképpen fontos megjegyezni, hogy egy együtt alvás az nem feltétlen egyenlő azzal, hogy feltétlenül szexnek kell lennie.

Ha jó a kapcsolat, miért ne lehetne együtt aludni...nincs is jobb, mint a kedvesünk karjaiban ébredni.

2008. dec. 20. 02:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat te egy tunderi srac lehetsz, jo a szoveged. A 3 napja vagyunk egyutt, ezt kb. 10-szer olvastam el, mert mindig azt gondoltam, hogy rosszul latok. 3 nap utan az alvasrol erdeklodni, persze hogy tul gyors.

Na, meg az is tetszett, hogy azt irod, vegul is engem nem zavar, mert nem akar semmit, csak aludni. Tenyleg jopofa.

Varjatok meg, hiszen nem is ismeritek egymast. Beszelgessetek sokat, szervezzetek programokat, es ismerjetek meg egymast. Felesleges meg egyutt aludnotok, de miert akar ott aludni nalad? Masik varosban lakik, vagy miert?

Jo kulonben ilyet is olvasni, nemcsak a kicsike 14 eveseket.

2008. dec. 20. 03:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

:D Ez tényleg jópofa:P

egy "cseppet" talán korai.

Három nap? az mire volt elég? tudod a nevét? hogy mikor született? hogy mit tanul? hogy kik a szülei? stb stb...

És milyen lány akit ilyen hamar megkaphatsz?...

Én 5 hónap múlva mentem fel a páromhoz legelőszőr. És nem aludni, csak, hogy lássam a szüleit. Azzóta másfél év telt el, és még most sem aludtam ott...mondjuk az nem tőlem függ:P én vagyok ez egyik véglet, de ti a másik:D

Még várjatok legalább 3 hetet.

üdv

2008. dec. 20. 08:31
 8/12 anonim ***** válasza:
15%

Jajj... srác létedre ne légy már ilyen puhap*csű :P

Ha egy nő sírna erről, azt még talán megérteném, de ne már a barátnőd legyen a tökösebb. Akkor alszotok együtt, szexeltek, hagyjátok ott egymást, alapítotok családot, amikor nektek jól esik.

2008. dec. 20. 08:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A barátom először 1 hónapo után aludt itt, 21 évesek voltunk, én még szűz, de a dolog már pár nappal előtte megtörtént.

Nagyon jó dolog együtt aludni, de 3 nap korai. Először tényleg végig kellene menni egy bizonyos lépcsőn: általános dolgok (sulik, barátok, hobbik, filmek), tervek, világnézet, szülők, mert az is fontos, hogy szülők ne csak annyit lássanak, hogy jön egy lány, azt sem tudják ki, és nálad alszik. Őt sem veszik majd komolyan.

Randizgassatak, menjetek el egymáshoz, szülőknek bemutatás, filmnézés, aztán majd együttalszotok.

LEgalábbis szerintem

2008. dec. 20. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Én barátommal kb egy hete jártam, mikor együtt aludtunk. Aznap éjjel mondjuk szeretkeztünk is, de nem bántam meg. Lassan négy hónapja vagyunk együtt és még mindig szeretjük egymást. Szerintem fel fogja ajánlani az ottalvást majd ő, te meg ne mondj nemet. :D Szerintem várj, mert a nyomulás nem vezet előre. :S Én maximum akkor merném már megkérdezni, ha kb másfél hete járnánk. :) De tényleg édi, hogy 18 vagy, és együttalvásról kérdezel. ;) Sok sikert.
2008. dec. 20. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!