Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik nektek mennyi együtt töltött idő után jut eszetekbe, hogy összeköltözzetek a párotokkal?
Szerintem nem jó halogatni. Végül is, akárki akármit mond, minden ember azt a másik embert keresi, akivel el tudná élni az életét (vagyis aki nélkül is, csak nem akarja nélküle).
És most őszintén? Honnan döntsem el, ha nem élek vele? Lakva ismerjük meg egymást. Találkozókra el lehet menni belőtt séróval, kipingált pofikával, de én azt a nőt is ismerni akarom, aki reggel kócosan, csipás szemmel pislog vissza az ágy másik feléről.
27/F
Ahhoz nem feltétlenül kell még egyből összeköltözés,hogy lássad aktuális párod kócosan csipás szemmel.
Ott alvásról hallottál már?
Azért egy komoly kapcsolatban benne van az is,hogy ott alszunk egymásnál akár napokig.Stb...
Én nem vagyok nagyon híve a nagyon hamar költözzünk össze dolognak.1-2 évet simán várnék,aztán talán,ha úgy érzem,hogy még mindig van szerelem,akkor oké a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!