Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik nektek mennyi együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nektek mennyi együtt töltött idő után jut eszetekbe, hogy összeköltözzetek a párotokkal?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt azt mondja nagyon szeret én is szeretem őt. Nem akarom siettetni a dolgot most még nem igazán lenne alkalmas anyagi szempontból sem (ő még a szüleivel él én a szüleim pénzéből albérletben, mindketten egyetemisták vagyunk) viszont nekem már sokszor megfordult a fejemben, hogy szívesen összeköltöznék vele főleg a vizsgaidőszak miatt mert nincs túl sok időnk találkozni és olyankor nagyon hiányzik. Viszont kicsit úgy érzem neki ez így egészen jól van és nem nagyon említette, hogy tervezgetne velem a későbbiekben ilyesmit ha már aktuális az anyagi helyzet. Ti mikor juttok el oda hogy szívesen összeköltöznétek a párotokkal?
2016. jan. 26. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt mar olyan is hogy elobb osszekoltoztunk aztan jarni kezdunk, volt mar 2 ev utan is. Erzelmileg szerintem mindenki tudja, anyagilag viszont csak akkor erdemes ha mar mindekinek van keresete, es eleg a kozos eletre.
2016. jan. 26. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó halogatni. Végül is, akárki akármit mond, minden ember azt a másik embert keresi, akivel el tudná élni az életét (vagyis aki nélkül is, csak nem akarja nélküle).

És most őszintén? Honnan döntsem el, ha nem élek vele? Lakva ismerjük meg egymást. Találkozókra el lehet menni belőtt séróval, kipingált pofikával, de én azt a nőt is ismerni akarom, aki reggel kócosan, csipás szemmel pislog vissza az ágy másik feléről.

27/F

2016. jan. 26. 22:32
 3/3 MolotovPunk ***** válasza:

Ahhoz nem feltétlenül kell még egyből összeköltözés,hogy lássad aktuális párod kócosan csipás szemmel.

Ott alvásról hallottál már?

Azért egy komoly kapcsolatban benne van az is,hogy ott alszunk egymásnál akár napokig.Stb...

Én nem vagyok nagyon híve a nagyon hamar költözzünk össze dolognak.1-2 évet simán várnék,aztán talán,ha úgy érzem,hogy még mindig van szerelem,akkor oké a dolog...

2016. jan. 26. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!