Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elalvás előtt mindig mondjátok a párotokkal egymásnak hogy "szeretlek"?
Ha együtt vagytok akkor is, és akkor is ha éppen külön, épp facebookon búcsúztok el este.
Hogy esne ha ez kimaradna?
Igen, mondjuk, meg azt, hogy jó éjt, szép álmokat.
De, ha kimarad a szeretlek szó, nem fog összedőlni a világ, mert egyszer-kétszer kimarad. Mivel tudom e nélkül is, hogy szeret.
Igen, minden este. Ha épp nem együtt alszunk, akkor még az ágyból felhívjuk egymást..legalábbis aki hamarabb fekszik, az hívja a másikat.
Nem történne semmi, ha kimaradna, mert tudom, hogy szeret. :) Biztos volt már egyébként ilyen, de nem jegyeztem meg.
Mi nem mindig, én inkább a jó éjt puszira szoktattam rá. Kollégista, így búcsúzás előtt mindig annyi puszit ad amennyi éjszaka távol leszünk. :D
Napközben sokat mondjuk egymásnak, hogy szeretlek, így nem történik semmi, ha párszor kimarad esténként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!