Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túl uncsi az ha a pasi mindig azt irja h nagyon szeretlek, és rettenetesen hiányzol?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 17:00
1/6 anonim válasza:
Ha másról nem tud írni, csak ennyit, akkor igen. Sőt, nem is nagyon hihető.
3/6 anonim válasza:
Mindig? Mire gondolsz pontosan?
Nem jut eszébe semmi más önálló gondolat soha, vagy pedig egy nap alatt minden órában elmondja?
Egyébként imádom hallani.
De. Kivételt képeznek a fentebb említett esetek.
4/6 anonim válasza:
Szeretlek,Rettenetesen,Hiányzol,és magamévá akarlak tenni mopst azonal,ma este 3x . :) Komolyra fordítva a szót.A szeretetről,és az érzésekről nem csak írni lehet,sőt szerintem néha néha kifejezhető,de ezt valójában érezni kell ! Mármint neked,nőnek kell érezned azt hogy hiányzol neki.Írni tudod bármit lehet ! 37F
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó,te elég tapasztalt lehetsz. Korban hozzád hasonló pasiról van szó. De szerelmes belém, ugyhogy elhiszem neki amiket ír,csak nem teljesen érzem. Nem tudom mivel van a baj. Lehet h nem töltöttünk együtt még elég időt, vagy nem tudom.
2016. jan. 24. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!