Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a párom azt mondja, imádlak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja, imádlak, az olyan, mintha azt mondaná, szeretlek?

Figyelt kérdés
Sose mondja hogy szeret, de azt, hogy imád igen.
2016. jan. 23. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Igen az olyan, sőt, kicsit több is véleményem szerint. :)
2016. jan. 23. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz. Az imádlakot könnyebben szórja az ember, a szeretleknek már súlya van.
2016. jan. 23. 00:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszoló véleményét osztom, egy 'szeretlek' mindig sokkal többet jelent nekem, akár én mondom, akár én kapom :) Persze ha valakivel együtt vagyok, akkor használom mindkettőt, habár a szeretleket gyakrabban, de ott már nyilván nem az fogja befolyásolnia az érzéseimet, hogy éppen mit mondok.
2016. jan. 23. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Imád meghágni
2016. jan. 23. 00:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az imádlak kevésbé erős, és mondják az emberek általában barátnak/havernak is olykor ha valaminek nagyon megörülnek. A szeretlek pedig mélyebb és tartalmasabb jelentésű bár találkoztam más olyan emberrel is akinek semmit nem jelentett és folyton dobálózott vele.
2016. jan. 23. 00:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a lánybarátaimnak szoktam mondani hogy imádlak,akit szeretek annak azt hogy szeretlek.

Most vagy az van hogy nem tudja kimondani hogy szeretlek vagy nem is szeret annyira hogy ezt kimondja.

Én még akkor nem mondtam ki amikor a csaj iránt nem éreztem annyira mély érzéseket.

Szóval nagyon nem ugyanaz a kettő!

Kezdhetsz félni hogy ez a kapcsolat inkább a testiségről szól...

2016. jan. 23. 09:07
 7/9 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...Az "imádlak", és a "szeretlek" szavak, KÉT KÜLÖNBÖZŐ DOLGOT JELENTENEK...
2016. jan. 23. 11:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálam az imádlak jelent többet...
2016. febr. 3. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle! Az a legegyenesebb út.
2016. febr. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!