Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfog múlni valaha a fájdalom?
1 év 3 hónapja szakítottam végleg az exemmel, akivel kisebb nagyobb megszakításokkal kb. 5 évig voltunk együtt se veled, se nélküled kapcsolatban.
A szakítás után fél év depresszió jött, majd azt felváltotta a fizikai betegség (fél évig szinte állandóan tüszös mandulám volt). Úgy éreztem minden fájdalmam, haragom, csalódottságom a manduláimban halmozódott fel és ez tett beteggé. Nemrég kivették a manduláimat, azóta újra egészségesnek érzem magam, a múlt okozta negatív érzések is részben eltűntek.
De! Még mindig fáj az a kapcsolat. Mint egy begyógyult hatalmas seb, ami már nem látszik, de még fáj a helye. Nem értem... nem szeretem már, át is beszéltük a dolgokat, új, boldog életem van, nem is vagyok vele kapcsolatban, választ kaptam azokra a kérdésekre is, hogy miért kellett ennek így történnie... Nem maradt elvarratlan szál.
Mégis maradt a fájdalom. El fog múlni valaha is???
Jézusom te beteg vagy, ez már valahol szánalmasan beteges.
Orvoshoz kéne menned, agyi rezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!