Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne hiányozzon, ne fájjon, és ne fájjon az sem hogy valaha másé lesz, más ér hozzá?
Lassan 1 éve vége lett az életem szerelmével, azóta nem beszélünk, letiltott, stb. Iszonyatosan hiányzik még mindig, nagyon érzékeny téma ő nekem. Nagyon fáj hogy vége lett, azóta nem tudtam elfelejteni. Mit tudnék tenni, hogy jobb legyen? Segítség! Arra semmi esély hogy felkeressem, ugyanis a telefont nem veszi fel idegen számnak, mert lehet sejti én vagyok, és olyannak sem amit nem ismer... Azaz teljesen kizárt az életéből, de jobb is így. ÉN CSAK TÚL SZERETNÉK LÉPNI!
Könyörgöm valaki segítsen!
Belehalok!
21/F
Nem tudom,miért lett vége nektek..miért utált meg ennyire. De vannak olyan karmikus,életre szóló kapcsolatok,amiket sosem felejtesz el,akit mindig szeretni fogsz,bármi is történt..ez megmagyarázhatatlan.
Én ha annyira szenvednék mint te,felkeresném személyesen,mint a filmeken..az össze büszkeségemet félretéve..mindegy hogy ki miatt mi volt..
Biztos össze tudsz futni vele valahogy,és csak nem futna el...próbáld meg :D Ha nem is lesz semmi,magában értékelni fogja,hidd el. Bírom az olyan pasikat,akik küzdenek életük szerelméért,és nem törődnek bele. Sok sikert.
2-es!
persze, egy ideig kell küzdeni, de ha már értelmetlen, akkor nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!