Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogom tudni valaha feledni?
Kb. 3 honapja , hogy szakitottam a baratnommel . O akkor fejezte be az egyetemet , es az volt a terv , hogy egyutt megyunk kulfoldre dolgozni . 3 evig voltunk egyutt , nagyon szerettem sot meg mindig ezt erzem . En egy eleg zuros alak vagyok sajnos rengeteg szomorusagot okoztam neki , igy ugy dontottem nem ezt erdemli s szakitottam vele , arra gondolva , hogy igy talan megkaphatja azt amit igazan megerdemel . Szerettem es szeretem es nem hiszem , hogy valaha fogok igy tudni szeretni valakit mint ot. O kikoltozott kulfoldre a batyahoz de en meg mindig rengeteget gondolok ra . Szakitaskor azt mondtam neki , hogy mar rauntam a kapcsolatunkra de ez egyaltalan nem igaz .
Mennyi ido mig sikerul valahogy tul tenni magam ezen ? Hiaba megyek emberek kozze ismerkedek mas lanyokkal , csak o jar a fejembe ... 22 F
Mit tettél vele, hogy így gondolkozol? Csaltad/verted, vagy mit?
Neked nehezebb lesz, mert tudod, hogy elrontottad. Te miattad. Ő könnyebben tovább fog lépni, hiszen most csalódott benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!