Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogom tudni valaha feledni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogom tudni valaha feledni?

Figyelt kérdés

Kb. 3 honapja , hogy szakitottam a baratnommel . O akkor fejezte be az egyetemet , es az volt a terv , hogy egyutt megyunk kulfoldre dolgozni . 3 evig voltunk egyutt , nagyon szerettem sot meg mindig ezt erzem . En egy eleg zuros alak vagyok sajnos rengeteg szomorusagot okoztam neki , igy ugy dontottem nem ezt erdemli s szakitottam vele , arra gondolva , hogy igy talan megkaphatja azt amit igazan megerdemel . Szerettem es szeretem es nem hiszem , hogy valaha fogok igy tudni szeretni valakit mint ot. O kikoltozott kulfoldre a batyahoz de en meg mindig rengeteget gondolok ra . Szakitaskor azt mondtam neki , hogy mar rauntam a kapcsolatunkra de ez egyaltalan nem igaz .

Mennyi ido mig sikerul valahogy tul tenni magam ezen ? Hiaba megyek emberek kozze ismerkedek mas lanyokkal , csak o jar a fejembe ... 22 F

2013. szept. 11. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
mazohista vagy, saját magadnak csináltad a szenvedést gratulálok
2013. szept. 11. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán ha nem lennél zűrös alak, akkor esélyed lenne normális mederbe sodorni az életed. Egyébként szívesen móresre tanítanálak te kis szarzsák, mert az ilyen nyomoroncok miatt vesztik el a hitüket a nők a normális pasik iránt. Elkúrtad. Majd megtanulod értékelni a nőket.
2013. szept. 11. 12:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Ertekelem a noket , ezert is szakitottam mert nem egy ilyen embert erdemel maga mellett ...
2013. szept. 11. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
pár év és túl leszel rajta.
2013. szept. 11. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Mit tettél vele, hogy így gondolkozol? Csaltad/verted, vagy mit?

Neked nehezebb lesz, mert tudod, hogy elrontottad. Te miattad. Ő könnyebben tovább fog lépni, hiszen most csalódott benned.

2013. szept. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!