Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet két embert egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet két embert egyszerre szeretni?

Figyelt kérdés
25 éves leszbikus nő vagyok, 19 éves barátnőm van, tavaly költözött hozzám, mert megkértem h beszéljen rólunk a szüleinek, a szülei nem fogadták el, és addig haza sem mehet míg velem van, nem beszélhet a testvéreivel, gyakorlatilag kitagadták a családból miattam. Rettenetes hogy ezt át kellett élnie és utálom magam emiatt. Ő kétségbe esett hogy mi lesz így vele, hiszen még akkor érettségije sem volt. Megnyugtattam hogy nálam marad, leérettségizik, nagyon okos lány diplomát szerez, és minden rendben lesz, vigyázok rá. Ezt azért írom le mert ebből látszik a legjobban köztünk a bizalom. Mindennél jobban szeretem. Viszont megismertem egy másik lányt. Velem egy idős, mentőtiszt, volt egy balesetem, és a kórházba ismertem meg, ő volt az egyik mentős aki bevitt a kórházba. Minden nap bejött, beszélgettünk, később tartottuk a kapcsolatot és barátok lettünk. Ő is leszbikus és nemrég elkezdett közeledni felém, nem igazán baráti szinten. Tudott a barátnőmről. Meg is kértem, hogy ne hozzon nehéz helyzetbe. Megértette és nem is csinált semmi félreérthetőt, nem közeledett felém. De mindig ott volt amikor kellett. Ha szar napom volt, egy rekesz sörrel állított be hozzám, ha jó napom volt még jobbá tette. Ő az egyetlen ember aki mai napig bármikor meg tud nevettetni. Lelki társ. Azt hiszem ez a megfelelő szó rá. Megértjük egymást, mint soha senkivel, még a barátnőmmel sem. Beleszerettem, ő is szeret engem. De a barátnőm éppen úgy szeretem. És ez felőröl. Utálom magam. Mert boldog sehogysem lehetek. Fáj hogy nem lehetek vele, de ha csak arra gondolok, hogy a barátnőm értem hozta meg élete eddigi legnagyobb áldozatát, és gyakorlatilag tőlem függ hogy van e hol laknia, és iszonyatosan hiányozna nekem. Felőröl. Ha végre semmi nem hiányozna az életemből... Jó állás pályakezdőként remek fizetés, autó, lakás, barátnő, minden amire szükségem van. Akkor valami mégsem tökéletes. És a kérdésem nem is az, hogy lehet e két embert szeretni egyszerre, ebben már biztos vagyok. Szerelemmel szeretem mindkettőt. De mégis mit tegyek ilyen helyzetben?

2016. jan. 24. 14:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igyekeztem leírni a helyzetem, ebbe mégsem sikerült belelátnia egy-egy válaszolónak, ezért "tettem helyre".

Nem szándékozok megcsalni senkit. A mentős lánnyal egyáltalán nincs testi kapcsolatom nemhogy szexuális. Nem vagyok ekkora barom, soha senkivel nem tudnék ilyet tenni. Köszönöm a válaszokat, én sem gondolom hogy ott kellene hagynom a barátnőm, de őszinte leszek vele. Beszélek vele mindenről. Ha tényleg szeret nem megy el...

2016. jan. 28. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Senki sem szándékozik először, és nehéz tud lenni, hogy nem teszed meg, csak azért mondtam. Nem feltételeztem, hogy olyan lennél, ha úgy tűnt, elnézésed kérem.
2016. jan. 28. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Na hogy döntöttél?
2016. ápr. 8. 15:06
 14/14 A kérdező kommentje:
Leültünk hárman és mindent elmondtam ami bennem van. Nehezére esett de barátnőm is végig hallgatott, majd megkérdezte mit várok tőle. En meg bámultam magam elé es nem tudtam mit mondani. Mindannyian tanácstalanul ültünk egy kicsi ideig. Aztán megszólalt barátnőm hogy ő áldozatot hozott értem. Itt az ideje hogy en is ezt tegyem. Mondjak le valakiről értunk. En pedig megtettem. Kéthetente egyszer athivhatom a mentős lányt ha a barátnőm is itthon van. Es eddig nem működik rosszul a dolog. Eddig is csak barátok voltunk. Csak kevesebbet láthatom... Nem igazán volt választásom ugy érzem. De legalabb bement tönkre minden amit eddig felépítettem. :)
2016. ápr. 12. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!