Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet két embert egyszerre szeretni?
Muszáj elengedned a barátnődet mert belé nem vagy szerelmes. Ez tisztán látszik. Csak sajnálod, kötődsz hozzá.
Vagy ha úgy érzed Ő nélküle nem tudsz élni, akkor véglegesen kell megszakítanod a mentőtiszttel a kapcsolatod.
A Te döntésed, nem a miénk.
Egyébként én is voltam ilyen helyzetben, azon az oldalon is, amiben most te vagy, és abban is, amiben barátnőd van... igaz hetero kapcsolatban (amúgy biszex vagyok) de nem hinném, hogy ez számítana.
Egyetemen történt, hogy 2. éves voltam, szóval kb. 20 éves amikor megtetszett egy csoporttársam... illetve többet is éreztem iránta, barátom észrevette rajtam szintén, hogy baj van. Ilyenkor az ember párja észreveszi ezt, ezt nem lehet csak úgy takargatni. A srác is totál belém volt zúgva... Kapcsolatom akkor 3-4 éves volt barátommal és végül egy időre szüneteltettem a kapcsolatot azzal a sráccal, akivel annyira egymásra voltunk kattanva... mert úgy döntöttem, hogy szeretem a barátomat is és helyre lehet hozni, ha tényleg akarom.
Pár évvel később, valamikor 6 éves évfordulónk környékén jött egy idióta pi.csa, aki nem akadt le a barátomról és az félre is kefélt... a megcsalás nagyon földhöz tudja b.aszni az embert, szóval annyit kérlek, hogy véletlenül se tedd meg. Mondjuk nehéz, de ne, inkább szakíts vele előbb. Viszont a tanulság számomra annyi volt, hogy válassz! Minél előbb. Nem fog csak úgy megoldódni, ha vársz, ahelyett, hogy cselekednél.
Viszont, ha a mentős hölggyel kell együtt lenned a jövőben, akkor menni fog. Ugyanis akit először említettem srácot, sikerült egy buliban egymásnak esnünk és azt mondtam neki végül, hogy "nem, barátnőd van". Szóval 3 évvel később sem múlt el a vonzalom köztünk és most is vonzódom hozzá és ha szétmennek a csajával, simán ráhajtok, de nem fogom őket szétszedni. :) Ha pedig nem mennek szét, akkor jobb is, ha nem csináltam semmit. :)
Szóval mit csinálj: dönts, és lépj aszerint. Ha attól félsz, hogy ezt már nem lehet helyrehozni, tévedsz! :) Én ugyanis újra teljesen szerelmes lettem barátomba és csak ő volt számomra.
Amit ne csinálj, mert nagyon rossz hatása lesz, amit exem csinált velem... ha barátnőd akarna szakítani, akkor ne könyörögj neki, hogy ne tegye. Ne feküdj le a mentős csajjal. Ne hozd fel témának, hogy milyen jó csaj, ha kitudódik, hogy van a képben, ne tagadd le és ne ígérgesd meg, hogy pl. nem beszélsz vele, kevesebbet beszélsz vele, mikor nem tudod betartani.
Szóval a legfontosabb, ne próbálgasd helyrehozni, hanem döntsd el és vagy hozd helyre, ami nem jó, vagy szakíts.
De ha attól félsz, hogy belépett a képbe ez a lány, akkor ott kell hagynod a régi barátnőd, mert különben nem jött volna, szerinte tévedsz... gondolj bele, elélsz 70 éves korodig 1 ember mellett, hány ilyen lesz még, nem hagyhatod ott mindig az aktuális párod egy újért, szerintem hülyeség.
Ha részletek még érdekelnek, vagy itt érthetetlen voltam mert túlságosan kapkodtam, írj nyugodtan, mesélek szívesen! :) Tényleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!