Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egyszerre 2 embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre 2 embert szeretni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tehát kapcsolatban vagytok, hosszabb ideje. (Esetemben 5 éve)

A kapcsolat jó is, meg nem is.

Felkelti az érdeklődéseteket egy másik személy. Tetszik és pont azok a hiányosságok találhatóak meg benne, ami a másikban nincs meg, ami miatt a kapcsolat rossz.

Ilyenkor mi a helyzet?

2015. aug. 4. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nalam ez ugy tortent, hogy meg evekig kapaszkodtam a meglevo paromba - buntudatom volt amiatt, hogy mast szeretek, de tobb ev elteltevel belefaradtam az egeszbe es rajottem, hogy egy eletem van, senki mas nem fog ENGEM eloterbe helyezni, ha EN nem teszem.
2015. aug. 4. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, tudod minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de nem feltétlen kellene eldobni. Nekem is 5 éves kapcsolatom van, nekünk is voltak nehezebb időszakok az 5 év alatt, de megbeszéltük, változtattunk rajta. Mindenkiben lesz hiba, te sem vagy tökéletes, de ha ugy érzed ezt már nem lehet megbeszélni inkább lépj ki, ne csald meg a párod, a megcsalás undorító dolog.
2015. aug. 4. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, még többet is.... Nekem 5 barátnőm van párhuzamosan, akikkel testi lelki kapcsolatom van....!
2015. aug. 4. 11:50
 4/5 anonim válasza:

Zsolti, te vagy az? xdd

amúgy meg döntsél, mindig mondom, ha már meginogsz inkább mondd el az érintett feleknek és ne húzdd a másik idejét.

2015. aug. 4. 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
úristeen önző vagy te is. biztos ha tudsz is szeretni 2 embert mert ilyen alak vagy, akkor is engedd el a másikat, mert ez nem jó a feleknek! tudjál választani.
2015. aug. 4. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!