Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre 2 embert szeretni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát kapcsolatban vagytok, hosszabb ideje. (Esetemben 5 éve)
A kapcsolat jó is, meg nem is.
Felkelti az érdeklődéseteket egy másik személy. Tetszik és pont azok a hiányosságok találhatóak meg benne, ami a másikban nincs meg, ami miatt a kapcsolat rossz.
Ilyenkor mi a helyzet?
2015. aug. 4. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nalam ez ugy tortent, hogy meg evekig kapaszkodtam a meglevo paromba - buntudatom volt amiatt, hogy mast szeretek, de tobb ev elteltevel belefaradtam az egeszbe es rajottem, hogy egy eletem van, senki mas nem fog ENGEM eloterbe helyezni, ha EN nem teszem.
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, tudod minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de nem feltétlen kellene eldobni. Nekem is 5 éves kapcsolatom van, nekünk is voltak nehezebb időszakok az 5 év alatt, de megbeszéltük, változtattunk rajta. Mindenkiben lesz hiba, te sem vagy tökéletes, de ha ugy érzed ezt már nem lehet megbeszélni inkább lépj ki, ne csald meg a párod, a megcsalás undorító dolog.
3/5 anonim válasza:
Lehet, még többet is.... Nekem 5 barátnőm van párhuzamosan, akikkel testi lelki kapcsolatom van....!
4/5 anonim válasza:
Zsolti, te vagy az? xdd
amúgy meg döntsél, mindig mondom, ha már meginogsz inkább mondd el az érintett feleknek és ne húzdd a másik idejét.
5/5 anonim válasza:
úristeen önző vagy te is. biztos ha tudsz is szeretni 2 embert mert ilyen alak vagy, akkor is engedd el a másikat, mert ez nem jó a feleknek! tudjál választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!