Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már úgy?
Figyelt kérdés
Volt,hogy beleszerettél valakibe, de még mielőtt belebonyolódtál volna, inkább leléptél, mert külső körülmények, vagy bármi más miatt nem lehetett volna jövője? Vagy épp mit tettél, hogy kezelted a helyzetet?2016. jan. 13. 22:12
1/6 opened paradise 

válasza:

Szerintem ez hülyeség. Sose tudhatod,hogy alakulna. És aljas is...
3/6 anonim 

válasza:

Igen, családi problémák miatt hátráltam meg. Nem akartam őt is magammal rántani.
4/6 anonim 

válasza:

Igen, pontosan úgy történt, ahogy mondtad. És sokan mondták, hogy beszéljem meg vele, de nem volt olyan a környezet, a nexus, semmi, egyszerűen a körülmények még azt sem engedték, hogy normálisan megbeszéljük a dolgokat, hanem LELÉPTEM.
Tök rossz volt, ő is megsérült, és nem is tudtam őrajta egykönnyen túltenni magam, sőt, talán sehogy sem tudtam túltenni magam rajta.
A körülmények tök egyszerűek: két foglalt ember egymásba szeret...
5/6 anonim 

válasza:

Sajnos nem. De utólag beláttam, hogy ezt kellett volna tennem.
6/6 anonim 

válasza:

Ha már beleszerettél valakibe, akkor már belebonyolódtál, jó esély van rá, hogy a másik fél is már veled tervezett.
Konklúzió: az első hozzászólónak igaza van.
Aljas dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!