Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írnád le azt a bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írnád le azt a bizonyos szikrát, amit éreztél, mikor valaki úgy igazán megfogott? Mi közben érezted?

Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Beleborzongott a testem, megszűnt a külvilág.
2015. aug. 11. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egy különösen humoros, találó mondatuk után szoktam ezt érezni fiúknál. Vagy pedig mikor szó szerint ugyanazt mondják ki egy helyzetről, mint amire én gondolok -ilyen is volt már. :)

Ilyenkor akaratlanul is elmosolyodom. Érzem, hogy jobban "kinyílik a szemem", felfigyelek a másikra. Mióta nem vagyok már kamasz lány, jóval kevesebb dolog kelti fel az érdeklődésem, de érzem hogy ilyenkor az a személy felkeltette. Ezentúl jobban figyelek rá, közelebb akarok hozzá kerülni.

L20

2015. aug. 11. 16:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Második. És aztán ez szerelem lett? Lesz? Vagy nem.

És ilyenkor a másik is érezte?

2015. aug. 11. 16:26
 4/5 Blade Bone ***** válasza:
Én csak simán érzem, olyan egyértelművé válik minden, nem kell még beszélnünk se, tudom hogy egy hullámhosszon leszünk és mindig így van. Eddig háromszor történt ilyen.
2015. aug. 11. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen szituációban előjöhet, azt érzed nem is kell semmit mondania a másiknak te úgyis tudod.
2015. aug. 11. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!