Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném hogy egy bizonyos fiu megörüljen értem?
Figyelt kérdés
Privátba mesélek, aki tudna segiteni irjon!2015. jún. 29. 20:36
1/6 anonim válasza:
A fiuk csak akkor lesznek őrülten szerelmesek, ha van egy kis eszed és bombanő vagy.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem elég lenne az h akarjon velem lenni ..
2015. jún. 29. 20:40
3/6 To7ka válasza:
Javíts a helyesírásodon!:) Rengeteget segít, ha intelligensebbnek talál. És egyébként sehogy, vagy megőrül érted vagy nem, van egy ideálja, ha megkérdezed Tőle és elkezdesz úgy kinézni kiröhög.
Öltözz picit kihívóbban, mosolyogj rá sokat, legyél cuki, de beszélgess Vele mélyebb témákról is megértően, értelmesen. Kb. Vagy rázd a feneked, pasitól függ..
4/6 A kérdező kommentje:
tetszek neki nagyon azt monta ,smaroltunk mar es azt monta akarja meg ..
2015. jún. 29. 20:50
5/6 anonim válasza:
#3-as válaszadóval egyetértek. Ha nem tudod felkelteni az érdeklődését,akkor hagyd a fenébe.
Én mondjuk a seggrázást kihagynám....
6/6 anonim válasza:
sehogy...kedveletsd meg magad vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!