Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már úgy valaki iránt, hogy nem volt a párod de tudtad, hogy ő nagyon boldoggá tudna tenni téged?
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 01:08
1/5 anonim válasza:
Alapvetően magunknak kell gondoskodunk a saját boldogságunkról nem pedig másnak. De az igaz lehet, hogy egy személy aki úgy közel kerül az emberhez elülteti benne azt a képzeted, hogy mennyire is boldog lehetne vele, mennyire szép lenne az élet, mennyire megérné minden nap felébredni ami vagy igaz, vagy pedig csak álom, vagy tévképzet.
Félig meddig, éreztem.
2/5 anonim válasza:
Engem boldogga tesz a puszta letezesevel is, pedig nem a parom :)
3/5 opened paradise válasza:
Igen,mert tudtam,hogy szeret.
4/5 anonim válasza:
Igen, egy darabig biztos nagyon boldoggá tudott volna tenni (végülis már azzal boldoggá tett valamilyen szinten, hogy ismerhetem), de végső soron mégiscsak többet ér nekem az a boldogság, amit egyedül érek el
5/5 Kenzo Tenma válasza:
Persze. Minden ember ezt érzi amikor szerelmes valakibe úgy, hogy az az illető nem viszonozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!