Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok gyerekes ha az apró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok gyerekes ha az apró örömök boldoggá tudnak tenni egy kicsit a mindennapi életben?

Figyelt kérdés

pl:

-egy séta a parkban a párommal

-egy általa készített étel/süti

-akár egy bögre kakaó

-egy összebújós este

-egy szimpla ölelés

stb..

2015. aug. 2. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy az, de ha problémád van a kapcsolatodban, és valami nem tetszik, azt akkor inkább vele beszéld meg!
2015. aug. 2. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Ha ezeknek is tudsz örülni az szerintem jó dolog. A legtöbben ugyanis a drága ,vagy egyszerűen csak pénzért megvett cuccoknak örülnek manapság. Nem, ezek szuper dolgok, én is örülök ezeknek, néha még többet is érnek. A gyerekes szint pedig biztosan nem itt kezdődik!
2015. aug. 2. 08:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán vagy gyerekes szerintem. Nekem is ilyenek okoznak örömet. Ez azt jelenti, hogy nap mint nap jól esik azzal lenni, akit szeretünk, és jól esik átélni, hogy viszonoz. Ráadásul nekem férfi létemre esik ez jól, mert nekem ez kapcsolatról szól, nem önzésről, meg kihasználásról.
2015. aug. 2. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor én is gyerekes lennék?? ha szeretsz vkit, akkor azzal sztem minden jó, még a legunalmasabbnak tűnő dolgot se érzed rossznak vele, de ezt sokan nem értik sztem
2015. aug. 2. 09:43
 5/6 RRR ***** válasza:

nem

te éled és élvezed az életed

2015. aug. 2. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a lehető legjobb az ha apró dolgoknak is tudsz örülni. Gondolj bele, mások elsiklanak ilyenek fölött, amíg te ennyitől is boldog leszel. Egyáltalán nem gyerekes, sőt. :)
2015. aug. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!