Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet ez egy "nem mindennapi" lánynak?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam, most második éve, és azóta tetszik.

Teljesen más, mint a többi lány, nem Viberen írogat egész nap meg sminkel, tényleg úgy jön be reggel, ahogy felkel és nem tudom felfogni, hogy lehet valaki kinyúlt, szürke pulcsiban olyan szép. Szóval na, lényeg, hogy a "múzsám", szinte minden órán egymás mellett ülünk, van, hogy felveszi a pulcsimat, mert fázik, hoz nekem sütit, ha otthon van neki meg ilyesmi, de szertintem barátként kezel.

Nagyon szereti az alternatív elektronikus zenét, a kávét, a cicákat és dohányozni, és szeretném valahova elhívni, ahol kettseben is tudnánk lenni, ilyesmi. Szóval az lenne az ötletem, hogy szombaton elhívnám sétálni, akkor vennénk kávét elvitelre és a belvárosban sétálnánk, aztán estefelé lesz egy koncert a kedvenc beülős-iszogatós helyén, és oda mennénk. Tetszene neki? És mennyiben illik ilyekor máshogy öltözni, mint hétköznap?

17F (16L)

2014. szept. 9. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy szerintem jo otlet ;) 18/L
2014. szept. 9. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Istenem, lenne minden pasi ilyen -.-
2014. szept. 9. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha szereti a cicákat miért nem viszed el abba a cukrászdába/kávézóba ahová macskákat is lehet vinni??
2014. szept. 9. 20:08
 4/8 Nemadnámmeg:S ***** válasza:
Király :D
2014. szept. 9. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Biztos tetszene neki, bár nekem elrontja ezt az idilli képet, hogy cigizik (főleg, hogy csak 16 éves)... bár lehet, hogy csak azért, mert picit hasonlít rám xd Tudom, ez nem rám tartozik :D

Öltözz átlagosan, csak egy picit azért szebben. Ez alatt értem én azt, hogy ne a több éves szakadt farmeredet és a kinyúlt pólódban jelenj meg, hanem valami olyanban, amiben büszkén állsz mellé :DDD Mondjuk én a normális farmert és egy átlagos (akár kockás) inget tudnék elképzelni, de lehet, hogy neked teljesen más a stílusod :DDD És dicsérd meg a lányt! :)))

Sok szerencsét.

l/17

2014. szept. 9. 20:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Hát így ez a kockás ing dolog az nem nagyon, de mint alap ötlet jó, köszi.

(vidéken lakunk, amúgy persze, hogy a cicás helyre vinném:D)

2014. szept. 9. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor a stílusodnak megfelelően, pici bájt belevíve (maybe)! :p
2014. szept. 9. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy^^ Mindenképp hívd el, és sok sikert nektek! :3
2014. szept. 9. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!