Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez már a paranoia kategóriája?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a paranoia kategóriája?

Figyelt kérdés

Jelen eset: 28 éves nő, én 21 éves. Van barátja a csajnak, de belezúgtam, mert alkalmanként együtt volt velem. 3 napig iszonyatosan veszekedtem vele, le is gyengültem, hogy miért a barátját szereti, és hogy járjon velem. A csaj marha határozatlan, hol ezt mondja, hol azt,és mindig változnak az érzései, és az indokai annak, amit mond(pl vagy sajnálatból mondja, vagy nem akar megbántani, vagy épp igazat mond, ez viszont nem paranoia, ez tényleg így van)

Oké, a nagy csatározás után végül megállapodtunk, hogy barátok maradunk, tegnap egész jól el is dumáltunk este.

A napokban tövbbször sem vette fel a telefont,mert dühös lehetett vagy épp a barátjával beszélt. Az egész abból pattant ki, hogy feljött a barátjához,mivel nem itt lakik és én iszonyat féltékeny lettem.

Szóval a minap,reggel hívtam, 3x is, nem vette fel, mire a vezetékest felvette, és azt mondta,hogy toaletten volt, azért nem tudta felvenni.Nagyon érzékeny vagyok a csajra(alapból is az vagyok), és már a napokban többször hazudott, amik ki is derültek. Egyszerűen nem tudok hinni neki, és fáj, hogy nem veszi fel a telefont olyan gyakran, mint korábban.

Kikészített ezzel reggel. Mondtam neki,hogy inkább akkor ne is beszéljünk többet soha.

Napok óta tart ez már, teljesen kikészültem tőle, mert nem mondja meg kerekperec mit akar,valahogy érződik a hangján, hogy nem őszinte, vagy nem is tudom. Nem bízok már benne.

Tanulnom is kéne, már több napja nem tanultam.

Mondtam neki, hogy én nem tudom kimondani, hogy többet ne beszéljünk, mondja ki ő, erre azt tolta a képembe nyugodt hangon, hogy nem akar hazudni, de végül miattam kimondta.

Úgy érzem, amióta feljött a barátjához(már hazament),azóta örvényben vagyok.

Szerintetek? Kérlek, a "sürgősen keress fel egy orvost", vagy a "na, egy újabb pszichopata"és az ilyen jellegű dolgokat valahogy diszkréten fogalmazzátok meg.

Nagyon nehéz nekem, a szüleim is mondják, hogy teljesen leamortizálom magam.

2016. jan. 5. 12:29
 1/4 A kérdező kommentje:
1 éve ismerem, a legfontosabb emberré vált az életemben.
2016. jan. 5. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Te még nem akarod kizárni az életedből. Nem szenvedtél még eleget, nem vert át, nem hazudott, nem gyötört meg annyira, hogy józan ésszel felfogd, nem várhatsz tőle semmit. Kell még egy pár hónap őrlődés, kétségbeesés, szenvedés, hogy ki tudj belőle ábrándulni. Még nem játszott eleget az érzéseiddel, nem csalt meg elégszer, még nem szórakozta ki magát veled, hogy aztán dobjon.
2016. jan. 5. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
2 es mindent leírt
2016. jan. 5. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj nem akar toled semmit, de nem mer teljesen leepiteni, nehogy elaruld a baratjanak.
2016. jan. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!