Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez gáz? V rosszat gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz? V rosszat gondoljak?

Figyelt kérdés
A padim kijelentette h a karácsonyt velem toltotte de a szilvesztert a haverjaival akar mert regen latta oket en elfogadtam de azert remelem nem kell aggodnom bar kinelentette nem fognak csajozni haverjsinsk is van csajaik
2015. dec. 30. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem tudok burundiul
2015. dec. 30. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
sápadtördögsápadtördög
2015. dec. 30. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez csak bizalom kérdése.
 4/9 RRR ***** válasza:

nem gáz

legalább érzi,hogy bízol benne

amúgy meg ,ha félreakar dugni azt így is úgy is megteszi

5/9 A kérdező kommentje:
Jol van na lettek hibák fekve irtam es szar a telo
2015. dec. 30. 15:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne keress kifogásokat, hogy fekve írtad, mert sz.r a teló. Miért nem tudtad leellenőrizni helyesírásilag, mielőtt elküldted volna?

A kérdésre a válasz: ez nem gáz kérdése. Ha megbízol a pasidban, és ő is benned, és tudod, hogy szeret téged, és veled akar maradni, akkor nincs értelme ezen agyalnod. Bulizik egyet a többiekkel és kész.

De te miért nem mész vele?

2015. dec. 30. 15:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem a telo hibaja. Te nem tudsz magyarul. De sebaj, nyocosztalyra eleg
2015. dec. 30. 15:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Mert azt mondta h o most a haverokkal akar en is mennyek nyugodtan bnoimmel de annyit tudok h pesten lesz meg miskolcon
2015. dec. 30. 15:18
 9/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

A mennyek is a telefon hibàja?

Ùgy bìrom ezeket!Èn is telòròl vagyok és én sem cigànykerekezek,mikor írok,elhiheted...

Hadd menjen,legalàbb addig tudsz tanulni.

2015. dec. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!