Mit gondoljak, hogy ne idegesítsen amikor rosszat írnak az egykori kedvencemről? .
Már kinőttem abból, hogy hatalmas, megszállott rajongója legyen valakinek, mert van más akivel elfoglalom magam egy életre, de nagyon zavar, hogy akiért odavoltam 12-13 évesen (egy színésznő) arról miket olvastam (véleményeket). Amióta megláttam milyen véleményen vannak róla, ismét követni kezdtem (csak egészségesen :D) és valami eszméletlen, hogy mennyire igazságtalanul ítélik meg. Természetesen a szépség relatív, a tehetséget színészeknél ki hogy látja, de amikor azt olvasom, hogy pl mi alapon híres, nem csinált semmit, ez egy kicsit igazságtalan, mivel 25+ éve van vagy volt a szakmában és még csak a 30-as évei közepén jár és folyamatosan dolgozott.
Furcsa, de nem szeretném leírni, hogy ki ez...
Természetes, hogy zavar ez a fajta igazságtalanság, vagy túlságosan beleástam magam az ő életébe?
Szerintem ez inkább olyan rejtett önértékelési zavar vagy bizonytalanság lehet, vagy túlságosan azonosulsz a kedvenceddel. Valahol akár tudat alatt úgy érzed, hogyha őt szidják, téged is szidnak (végső soron az ízlésedet szidják).
Kicsit lazább és magabiztosabb hozzáállás kell, engem nem zavar az ilyesmi pl, de nagyon sokakat igen.
Ez érdekes, mert éppen akkor foglalkoztam az illetővel (nem neten, hanem tv-ben lestem :) amikor az iskolában csúfolós korszakot éltem és úgy történt, hogy ezt a színésznőt sokkal jobban imádtam magamnál (nem kell magunkat imádni, de nem tudom megfogalmazni hirtelen máshogy...)
"Valahol akár tudat alatt úgy érzed, hogyha őt szidják, téged is szidnak"
Átéltem az engem szidást és ez rosszabb :(
Nagyon köszönöm a választ, mert igazán elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!