Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok minden esetben azt gondoljak amit mondanak?
Figyelt kérdés
Van egy lany akin regota latom hogy kuldi a jeleket nekem, majd osszejott egy masik sraccal ra 3 hetre megmondtam, hogy mit erzek iranta de aztmondta o csak baratkent tekint ram. Ezek utan meg ugyanugy kozvetlen velem kuldi a jeleket. Akkor mit akar igazabol? Tenyleg ugyvan ahogy mondta vagy csak hirtelen ezt mondta hogy csak baratkent tekint ram de meg lehet eselyem nala?2015. dec. 22. 10:05
2/4 anonim válasza:
Figyi, te ismered, legalább is valamennyire. Itt honnan tudhatná bárki, hogy ő azt mondja-e, amit gondol? Nem lehet ilyen kérdésre válaszolni, hogy a lányok, úgy általánosságban mit csinálnak, mert ki így, ki úgy.
Egyébként meg kérdezd meg tőle, hogy mit szeretne, ha megmondja, akkor oké, ha meg nem, akkor hagyd a fenébe, mert éretlen, játszmázós kislány.
3/4 anonim válasza:
A küldi a jeleket mit jelent? Lehet, csak közvetlen, flörtölős. Azt kéne megnézni, hogy viselkedik másokkal. Azon kívül áruld már el, ha régóta látod rajta, hogy küldi a jeleket és te nem léptél, mire számítasz? Lehet hogy régebben úgy gondolt rád, de most már tuti nem fog, és bevallani sem fogja. Már eldöntötte hogy nem akarod őt eléggé, ezért nem kellesz neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki de akkor mikor mar osszejott egy masik sraccal.
2015. dec. 22. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!