Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hová torzul ez a világ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová torzul ez a világ, tényleg lehetetlenre vágyom?

Figyelt kérdés
Olvasgatok itt és sírni volna kedvem: néhány fiú tényleg száz lányra is ráír és örül ha abból egy visszaír? Oké, hogy kell a nő meg minden... Ha egy ilyen fiú írna nekem biztos, hogy nem kéne. Csak én várom el azt, hogy valakinek én legyek az egyetlen és a legszebb?

2015. dec. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Ezt az egészet nem értem, minél tovább olvasom, annál jobban nem értem.

A világ nem úgy működik, ahogy szeretnéd, nem a világnak kell változnia, hanem Neked kell változtatni a világhoz való hozzáállásodon.

Fiatalon az ember hajlamos arra, hogy másokat okoljon és elvárná, hogy a világ, a dolgok vagy a körülmények változzanak, "működjenek úgy, ahogy az az ő erkölcsi/stb" felfogásának megfelel...

Bizonyos értelmetlen elvekhez történő ragaszkodás is nagyon súlyos töréseket tud okozni, ráadásul értelmét sem látom, ilyenekkel szeretnéd magad szenvedtetni? :(

Párkapcsolatban nekem is a barátnőm lenne a legszebb-legkedvesebb lány a világon, de az, hogy neten kijelented, hogy ha megtudod: xy írt már másnak is, onnantól esélye sincs, nos, elég naivitásra vall szerintem.

2015. dec. 22. 20:26
 42/44 anonim ***** válasza:

Azt hiszem megválaszolom ezzel a gyöngyszemmel a kérdésed.

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

:D

Csak hogy válaszoljak is az alap kérdésre (ne csak ideböfögjek valami linket) A férfiaknak elég nehéz a párkeresés.Jó magam nem feltétlen szeretem az internetes ismerkedést. Persze,van egy két csaj akik tényleg elbűvöltek engem személyiségükkel,de nem az erre kitalált oldalakon leltem meg őket.Tőlük nem szeretnék semmit mivel ők nem laknak hozzám túl közel... :D Mostanában elkezdtem nyíltabb lenni,már tudom is magamról,hogy amúgy iszonyatosan jó pasi vagyok. Elkezdtem szórakozóhelyekre járni és próbálok majd ott ismerkedni hátha összejön valaki. Átláthatod a helyzetem.:D A nőknél szerintem máshogy van,javítsatok ki ha tévedek,de egy nőnek csak ki kell választani azt a hapsit aki neki tetszik,nem kell átesniük a sorozatos kudarcokon amin minden férfi átesik.(tudom,nem kell kudarcnak venni 1-1 utasítást mert a csajok maradtak le rólam ;) ) A nők nem kezdeményeznek,nem is várom el tőlük,de hogy esélyt sem adnak nekünk >,< Volt egy csaj aki nem tetszett nekem amikor megláttam először,ahogy elkezdtünk beszélgetni nem jött be nekem,de valahogy megszépült vagy nem is tudom. Lehet így kéne választaniuk a csajoknak is,hogy nem a tökéleteset kell keresni. (úgy hogy esetleg pont elszalasztottad mert lehet bunkó módon nem is méltattad válaszra) Számodra akkor lesz tökéletes a pasi,ha megismered.Több jóképűnek tartott férfit ismerek akinek nincs csaja pedig hát nem igénytelenek,jóképűek hadd ne soroljam.

Szóóóóóóóval mazsolázz kicsit a linkből. ^^'

2015. dec. 23. 10:54
 43/44 anonim ***** válasza:

szerintem ez egy nagyon érdekes kérdés, bár valamennyire furcsának tartom a hozzáállásodat.

abban teljesen igazad van, hogy nem kéne a srácoknak éreztetniük, hogy milyen tömeges "halászatot" művelnek itt a neten (sokan nem csak itt), meg azt sem, hogy aki válaszol, az csak jobb híján megfelel, de nem veszik komolyan.

nincs azzal semmi gond, hogy te az igazit keresed és azt várod (el?), hogy az egyetlen legyél valakinek. sőt, szerintem ez lenne az ideális, még ha elfogadom is, hogy sokan nem így gondolják és nem is így élik az életüket.

viszont ha azt hiszed, hogy előre tudhatod, hogy ki az igazi és ebben tévedhetetlen vagy, akkor nagyon naiv vagy és ez valószínűleg még a kérdésfelvetésedben említettnél is nagyobb csalódásokat fog neked okozni. az igazival nem fogtok magától egymásra találni. még ha hiszel is a sorsban, eleve elrendelésben, felsőbb akaratban, vagy bármilyen más magasabb hatalomban, akkor sem árt lehetőséget adnod a másiknak és magadnak, hogy egymásra találjatok. lehet, hogy előbb-utóbb mindenképp találkoznátok, de egyáltalán nem mindegy, hogy ez mikor történik meg veletek és az sem, hogy melyikőtök milyen életutat járt be előtte.

ahhoz, hogy az igazit megtalálhasd, meg kell ismerni egy csomó másik embert is, akikről vagy már az elején tudható, vagy csak később derül ki, hogy nem ő az igazi. ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenkivel mindent ki kell próbálni. de egy bizonyos szintig szerintem mindenkinek a megismerésére érdemes esélyt és lehetőséget adni, mert sosem tudhatod, hogy melyik emberi kapcsolatból mi lesz később és mi is a szerepe az életedben.nekem nagyon jó és nagyon fontos barátságaim lettek abból, hogy sikerült olyan emberekkel jól elbeszélgetnem, akikkel szerelem tekintetében nem voltunk az igaziak egymás számára, de barátként nagyon is igazivá és pótolhatatlanná váltak. és persze nagyon nagyokat csalódtam olyanokban, akiket igazi barátnak, vagy akár az örök szerelemnek gondoltam és aztán kiderült, hogy nagyon nem így van. sőt olyan is előfordult, hogy valaki az igazinak tűnt, és talán még az is lett volna, csak épp nem álltunk rá készen, így nem tudott köztünk jól működni a dolog. viszont, ha a megfelelő dolgokat ezekből a nem annyira igazi kapcsolatokból nem tanulod meg, nem gazdagodsz érzelmekben, tapasztalatokban, nem fejlődik a személyiséged általuk, akkor lehet, hogy sosem fogsz készen állni arra, hogy az igazival, amikor eljön végre jól működjön.

nem kell mindenkivel kapcsolatot kialakítani. nem lesz mindenki a barátod, nem lesz mindenkiből társad. nem is kell erre mindenkivel sok időt és energiát elpazarolnod. de valamilyen szinten megismerni érdemes lehet minél több embert és ha nincs rá okod, akkor kár mindenki közeledését elutasítani, mert úgy sosem derül ki, hogy mi lehet abból az ismeretségből.

persze ilyen helyen valószínű, hogy nagyobb számban futsz össze olyanokkal, akikre nem érdemes sok időt pazarolni. ha valaki nem tud normálisan megnyilvánulni, azzal tényleg nem érdemes vesződni. de ez nem attól függ, hogy valaki sok emberrel ismerkedik-e, hanem hogy mit képes (vagy inkább nem képes) kihozni magából.

2015. dec. 23. 14:27
 44/44 anonim ***** válasza:

Én nagyon szívesen lennék valakinek a mindegye! :D

Még mielőtt rám írna 100 pasi : 22/F hetero vagyok

2015. dec. 24. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!