Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová torzul ez a világ, tényleg lehetetlenre vágyom?
Figyelt kérdés
Olvasgatok itt és sírni volna kedvem: néhány fiú tényleg száz lányra is ráír és örül ha abból egy visszaír? Oké, hogy kell a nő meg minden... Ha egy ilyen fiú írna nekem biztos, hogy nem kéne. Csak én várom el azt, hogy valakinek én legyek az egyetlen és a legszebb?2015. dec. 22. 15:11
31/44 anonim válasza:
Na, ez a válasz igazából felvázolta az egész helyzet lényegét! :D Ezek után miért várod, hogy bárkinek az egyetlen legyél? Az itteni megnyilvánulásaid alapján, nem leszel senkinek.
32/44 A kérdező kommentje:
Jajaj :).
2015. dec. 22. 16:44
33/44 anonim válasza:
Ha betöltöd a 30-at és még mindig nem találsz senkit, térjünk vissza a témára. Talán addigra érettebb leszel.
34/44 A kérdező kommentje:
Ti már aztán nagyon érettek vagytok. Én érettnek érzem magam, és szerintem semmi baj nincs azzal, hogy várom az igazit. Jönni fog és sassz. Köszi mindenkinek a válaszokat :)!
2015. dec. 22. 16:47
35/44 anonim válasza:
Olvasd el a hozzászólásaid és a válaszokat. Ég és föld.
Nyugodtan érezd magad érettnek. Én épp személygépjárműnek érzem magam, mégsem vagyok az.
Mi sem írtuk, hogy bármi baj van azzal, ha várod az igazit! :D Maximum életed végéig vársz, mert azt sem tudtad megfogalmazni, hogy mégis hogy képzelted el, hogy az emberek társat találjanak, ha mindenki csak vár.
Szívesen a választ! :)
36/44 anonim válasza:
Tehát rád ír mondjuk kereken egy év alatt 10 srác, és ez a 10 srác tekintsen téged az atyaúristennőnek, azaz nehogy másnál is be merjen próbálkozni, viszont te majd eldöntöd a 10 srác közül, hogy melyik lesz számodra a megfelelő. A többi 9-cel meg mi lesz? Jaaa, hát igen, elpazaroltak alig néhány hónapot az életükből tök feleslegesen egyetlenegy csajra. Remélem, érted a logikámat, hogy sok férfi miért tart egyszerre több vasat a tűzben.
37/44 anonim válasza:
És az miért baj,ha rád ír,és utána másra is? ettől kevesebb lennél? szerintem hülyeség. amúgy meg,ez fordítva is igaz. én is voltam úgy,hogy rá írtam egy lányra,mert megtetszett képeken,szívesen megismertem volna,erre közölte,hogy több csávóval is ismerkedik jelenleg,és nem akarja bonyolítani még velem is.. szóval az éremnek két oldala van. mai világban olyan embert találni,hogy csak a másik létezzen számára az ismerkedésnél is lehetetlen. valahogy az embereknek csak a látszat fontos,meg a számok. minél több emberrel..
38/44 anonim válasza:
Jah, roppant eltorzult egy világban élünk, például itt vagy te kérdező, aki az idióta, agymosott kislány (mert az írásaid alapján se nőnek, érettnek meg végképp nem hívhatlak, nagyjából egy 15 éves értelmi szintjén állsz) iskolapéldája. Nem kezdek neki a felvetéseid megcáfolásának és a logikai bukfencek kibogozásának, mert erről az egészről a véleményed egy logikátlan, értelmetlen semmi.
39/44 anonim válasza:
Kérdező, én úgy gondolom, neked is inkább a személyes társkeresés és a semleges közegek valók, nem a netes társkeresők. A neten inkább listás választási rendszer van, ami úgy tűnhet, mint egy kérdőív vagy egy vizsga, én ezt nem szeretem, csak tapasztalatlanként bátortalan voltam, és kipróbáltam ezt is, aztán telt az idő, megszabadultam a visszatartó közegektől, egyre jobban kinyíltam, ahogy fel mertem vállalni önmagamat, és idővel jóval otthonosabban kezdtem mozogni a személyes közegekben. Nem, a társkereső weboldalak ehhez nem járultak hozzá, egyébként onnan is lett egy kapcsolatom, egy évig jól meg is voltunk, aztán nem én mondtam ki a végét, de sokat tanultam abból a kapcsolatból. Ma már nem foglalkozom a társkereső weboldalakkal, élőben többet ki tudok hozni magamból, semleges közegben jobban ki tudom ismerni az embereket, mert nem a társkeresés az elsődleges cél, nincs görcsösség, nincs ilyen irányú megfelelési kényszer, az emberek sokkal jobban önmagukat adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!