Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hová torzul ez a világ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová torzul ez a világ, tényleg lehetetlenre vágyom?

Figyelt kérdés
Olvasgatok itt és sírni volna kedvem: néhány fiú tényleg száz lányra is ráír és örül ha abból egy visszaír? Oké, hogy kell a nő meg minden... Ha egy ilyen fiú írna nekem biztos, hogy nem kéne. Csak én várom el azt, hogy valakinek én legyek az egyetlen és a legszebb?

2015. dec. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Tessék, 27 éves srác vagyok, végig az igazit szerettem volna megtalálni. Volt, hogy én utasítottam vissza nőt, mert nem volt az igazi, volt hogy engem akartak átverni. Aztán tessék, ebből a 27 évből olyan 99%-ban egyedül voltam. Megéri az igazira várni, csak elba...od vele az életed, hogy túl sokat vársz.
2015. dec. 22. 16:21
 22/44 anonim ***** válasza:

Az igazira vársz.. gondolom ezt úgy képzeled el, hogy megismerkedsz vele, és majd próbálkozik Nálad. De közben mások is próbálkoznak, akiknek nemet mondasz.

Ez miben más, mint válogatni? És meséld el, Te miben vagy más, mint az átlag nőcske? Egyébként hány éves vagy, komolyan kérdezem, mert teljesen mást jelent a kérdésed, ha 15, 19 vagy ha 30 éves vagy.

2015. dec. 22. 16:23
 23/44 A kérdező kommentje:
Én még csak 23 vagyok, várok még egy kicsit... :) Szerintem abban semmi baj nincs, hogy többre vágyunk. Nem kell elkeseredni. Nem jó egyedül, de akárki nem is tudja megadni, amire vágyok.
2015. dec. 22. 16:23
 24/44 anonim ***** válasza:
9%

20-as, gondolom azok, akik kevésbé keresettek a "piacon". Csak azért tipizáltam férfira és nőre a dolgot, mert a nők 80%-a vonzó a férfiak számára, míg a férfiaknak kb. 20%-a a nők számára.

Nyilván az alsó 20%-ba tartozó nők is hasonló kálváriát élhetnek meg.

Sőt az egész felfogható úgy is, hogy aki nem sikeres, annak túl magasak az elvárásai, akár férfi, akár nő, a másik fél kinézetére vonatkozóan.

Nőként annyiból nehezebb, hogy szépnek lenni társadalmi elvárás is. Engem csak az eredmény miatt érdekel a külsőm, nem zavarna, hogy nem vagyok jóképű, ha tudnék nekem tetsző csajokat dugni. Egy nőnek zavaróbb lehet a szépség hiánya. Plusz a nők nem szívesen fizetnek a szexért, szóval magányos időszakban nem tudják úgy feldobni magukat, mint én tettem pl.

2015. dec. 22. 16:26
 25/44 anonim ***** válasza:

"Én nem válogatok."

Aham. Akkor ha most rád ír innét legalább 3 ember, akkor mit csinálsz?

"Olyan hülye vagyok, hogy az igazira várok, nyílván ezért várom el ugyanezt a másik fél részéről."

Ez tényleg nem túl okos dolog. De ha a férfiak is várnának, akkor mégis ki kezdeményezne? Vagy mindenki várná, hogy az utcán véletlenül nekimegy a másiknak és szóba elegyednek?

Hogy képzeled el az ismerkedést?

Azt már meg sem merem kérdezni, hogy szerinted mi volt régen, mert már kétszer megkérdeztem, de választ nem kaptam... :D Akkor mégis milyen régi módú fajtáról beszélsz?

2015. dec. 22. 16:31
 26/44 A kérdező kommentje:
Például régen nem volt internet. Én sajnos nem facen élek. Bocsáss meg. Különben nem tudom miért kell így letámadni. Én bajom ha így élek, és senkim nem lesz. Azért érdekesek a válaszok, örülök, hogy feltettem a kérdést. :)
2015. dec. 22. 16:33
 27/44 anonim ***** válasza:
Attól torzult a világ, hogy most van internet? What? :D Azért örülök, hogy legalább egy kérdésemre képes voltál válaszolni. Ha egy beszélgetésben ilyen passzív vagy, tényleg a világ végéig várhatsz. Egyszerűen lesz más csaj, aki valóban kíváncsi a másik fél véleményére és ő lesz a nyerő.
2015. dec. 22. 16:36
 28/44 A kérdező kommentje:
Vagy csak rád nem vagyok kíváncsi.. hoppsz.
2015. dec. 22. 16:40
 29/44 anonim ***** válasza:
Elcseszett világban élünk,de nőként mondom,hogy a társkeresős férfiak nagy részét sajnálom ám-nem véletlen férfiakat írtam-.Legtöbb nő tényleg nem is reagál semmit egy levélre.Annyit se,hogy bocs,nem vagy az esetem.Tehát társkeresőn ne várd,hogy te leszel az egyetlen,akire ráírnak.Akkor van gáz szerintem,ha kapcsolat alatt csinálná ezt a párod.
2015. dec. 22. 16:40
 30/44 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem társkeresőzök! Itt olvastam valamit, ami szemet szúrt.. de már ezért jelenteni is akartak :D.
2015. dec. 22. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!