Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nos lányok lenne pár egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos lányok lenne pár egyszerű kérdésem amit szerintem saját magának is feltehet az ember. Elôre szólok aki nem akar válaszolni hát negye nincs ebből harag . Mehet?

Figyelt kérdés

1 - mond neked vmit az occupy london?

2 - szeretnél kiköltözni külföldre ?

3 - szereted a gyerekeket ?

4 - milyen jellegű zenéket szeretsz?

5 - szereted a sorozatokat?

6 - melyik a kedvenc csatornád?

7 - iphone vagy android ?

8 - képes lennél külföldön egy sátorban lakni télen és onnan járni dolgozni azért mert imádod a várost , és boldog vagy minden percen ?

9 - szereted az átlag trendi embereket ? Akiknek minden témaköre ugyan az !

10 - mit jelent számodra a zene ?

11 - nat geo vagy barátok közt?

12 - éjjel nappal bp v spektrum?

13 - szövetkabát vagy sport cipő ?

14 - pláza vagy kínai ? Vagy mindkettő ?

15 - szereted az állatokat?

16 - szeretsz sütni ?

17 - ismerkedés terén fiuval v lánnyal tudsz jobb barátságban lenni ?

18 - szereted a műkörmöket?

19 - véleményed magyarországrol?

20 - brian tracy neve ismerős valamiről?

21 - hiszel az ufokban?

22 - érdekel a csillagászat ? Szereted a témakört?

22 - hány éves vagy?

2015. dec. 20. 14:59
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Tört :) not bad , a progisabb break beat v d&b?

És köszönöm válaszod válaszaitok, így tovább :)

2015. dec. 20. 21:38
 22/35 anonim ***** válasza:

1. nem

2. igen

3. a jól nevelt, csendes gyerekeket igen

4. mindenevő vagyok, a jazztől kezdve az elektronikus zenén át a folkig bármit meghallgatok

5. igen

6. American Horror Story, The Walking dead

7. android

8. sátorban sosem lennék boldog, hideg, kényelmetlen, szűkös

9. vannak olyan átlagos emberek, akiket szeretek, vannak, akiket nem. Nem általánosítok, és nem ringatom magam abban a tévhitben, hogy baromi különleges hópihe vagyok

10. Szórakozás, ellazulás, kikapcsolódás, öröm

11. nincs tévém

12. nincs tévém

13. szövetkabát

14. inkább turi, ha megjelölhetek egy harmadik lehetőséget

15. nagyon

16. igen

17. talán fiúval

18. magamon nem, másokon nem érdekel

19. mikor milyen. Amikor el vagyok keseredve akkor nagyon rossz, általában nem. Itt születtem, itt lakok, itt van a családom és itt vannak a barátaim.

20. nem

21. nem

22. néztem néhány ismeretterjesztő műsort ebben a témában (amikor még volt tévém, haha), meg olvastam 1-2 ilyen könyvet. Érdekel, de túlzás lenne azt mondani, hogy szeretem.

22. 22 (egyébként kettő 22. kérdés van)

2015. dec. 20. 22:33
 23/35 A kérdező kommentje:
Tudom sajna telo miatt elrontottam a végét sajna :) köszönöm a válaszodat:) várom a továbbiakat előre is köszönöm :)
2015. dec. 20. 22:48
 24/35 anonim ***** válasza:
2015. dec. 20. 22:52
 25/35 anonim ***** válasza:

Akkor itt az enyém is :) ...

1) Semmit nem mond.

2) Kiköltözni nem hiszem, de bizonyos ideig kint tanulni igen.

3) Megvagyok velük, nagyon sokan aranyosak közülük, de azért nem is szeretek sülve-főve velük lenni.

4) Pop, hip-hop, disco, de más is jöhet, viszonylag "mindenevő" vagyok.

5) Nem vagyok sorozatfüggő, néha nézek ebből-abból epizódokat, ha épp megy a TV-ben, de ennyi.

6) Nincs kedvenc csatornám.

7) Android

8) Sátorban biztosan nem bírnám hosszútávon.

9) Nem kifejezetten szeretem őket, de amíg nem bánt meg valaki, addig különösebb ellenérzésem sincs senki iránt.

10) A zene számomra az élet. Bármikor segít, ha szomorú vagyok, akkor azért, ha boldog, akkor pedig azért. Ki tudom benne élni magam, nem véletlenül szeretek táncolni is.

11) National Geographic

12) Spektrum

13) Sportcipő

14) Plaza is, de kínai is

15) Imádom az állatokat, minden mennyiségben és bármikor. :)

16) Nem szeretek, nem is tudok.

17) Fiúval is és lánnyal is jó barátságban tudok lenni, nem a nemüktől, hanem a stílusuktól, mentalitásuktól, érdeklődési körüktől függ.

18) Szeretem a műkörmöket, van is, de csak szolidan, normálisan.

19) Ez ide túl hosszú lenne szerintem... De tudnék szomorút is, jót is írni róla.

20) Abszolút nem ismerős.

21) Hiszek bennük.

22) Valamelyest érdekesnek találom a csillagászatot, igen, de azért nem töméntelen mennyiségben. :)

És 19 éves vagyok.

2015. dec. 20. 23:09
 26/35 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm hogy megtiszteltél válaszoddal !

Várom a további kedves válaszolot előre is köszönet nekik:)

2015. dec. 20. 23:27
 27/35 anonim ***** válasza:

1 - nem, sajnos

2 - szeretnék, de nekem itthon is tökéletesen megfelel minden

3 - imádom őket :)

4 - indie, alternatív, de alapból úgy gondolom, hogy rossz zene nincs csak előadó

5 - persze

6 - comedy centrál, de alapvetően nem nézek tv-t

7 - android

8 - igen :)

9 - átlag trendi ember? szerintem nincs olyan, hogy átlagos, mindenkiben van valami ami érdekes csak nem mindig tudja kifejezni :

10 - egy kiskaput a szürke hétköznapokban

11 - nat geo

12 - spektrum, bár már nincs a csatornák közt de régen nagyon szerettem :(

13 - mindkettő :D

14 - ebből is mindkettő, bár általában a plázában jó minőségű áruk vannak és ott mindig találok a méretemben, a kínainak néha gagyi a szabása

15 - persze, kivéve a pókokat

16 - imádok, főleg ilyenkor, csak sajnos nem sok időm van rá :(

17 - is-is sok fiú barátom van, de velük inkább felszínes a kapcsolatom, lányból kevés de velük sokkal mélyebb

18 - őszintén szerintem szépek, persze határokon belül, a karmok már csúnyák

19 - nagyon sok a társadalmi probléma (persze melyik országban nem..) és sokan úgy látják, hogy pesszimisták vagyunk, de ezeken kívül nagyon szép ország és imádom..

20 - igen, elkezdtem olvasni a vonzerő című könyvét, de annyira nem tetszik a stílusa, bár jókat ír

21 - természetesen

22 - érdekelni érdekel de sosem volt erős késztetésem arra, hogy jobban beleássam magam a témába

22- 20

2015. dec. 21. 00:36
 28/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves vagy:) így tovább lányok
2015. dec. 21. 00:59
 29/35 anonim ***** válasza:

1. Nem.

2. Igen, Izlandot néztem ki magamnak.

3. Nem, nagyon irritál minden gyerek.

4. Hát úgy konkrét stílust nem igazán tudnék kiemelni, van minden fajta a telefonomon (rock, pop, metal, klasszikus), de ha muszáj akkor legyenek az elektronikus zenék.

5. Igen.

6. Investigation Discovery (ID)

7. Android

8. Végülis igen. Fürdeni meg edzőtermekben is tudnék, úgyis tervezem, hogy ideje komolyabban edzenem és nem csak itthon tornázgatnom. Bár azért egy izlandi tél szerintem kifogna rajtam. Nem hiszem, hogy a hipotermia közbeni sarkifény nézés a kedvenc időtöltésem egyike lenne, de azért megpróbálkoznék vele.

9. Hát ezt a kérdést nem tudom, hogy értelmezzem. Fogalmam sincs mire gondolsz átlag trendi ember alatt, de ha az ecsethajúakra és a női megfelelőire gondolsz, akkor a válaszom nem.

10. Érzelmeket. Sokat segít a hétköznapokon, jobban beleélem magam ebbe-abba. Jól jön, mint a Need for speedben a nitró.

11. Nat geo, bár régen kényszeresen néztem a barátok köztöt. Hiába fogtam a fejem közben, hogy "ez de gáz", nem nagyon tudtam lemondani róla. Mentségemre legyen, hogy csak 17 voltam és későn érő típus vagyok. Szerencsére sikerült már leszoknom a nézéséről.

12. Régebben az ÉNB-t is néztem és szerintem elég káros a fiatalokra nézve. Tulajdonképpen arról szól az egész, hogy ki a nagyobb g*ci. Már bocsánat a kifejezésért, de tényleg. Folyamatosan megcsalásról, hazudozásról, primitívségről, verekedésről és átverésekről szól az egész és mindezt úgy állítják be, hogy ez a normális. Kicsit elkanyarodtam, bocsi. Szóval a spektrum.

13. Szövetkabát.

14. Is-is. Attól függ hol találok megfelelő ruhát.

15. Imádom őket, olyan kis aranyosak, de leginkább az olyan állatokért vagyok oda, aminek megvan a maga kis helye és nem mászkál össze mindent. Kertben sajnálnék állatot tartani, de a házban meg nem szívesen látnék kutyát vagy macskát. Nincs kedvem ahhoz, hogy minden sétáltatást követően megmossam a lábait meg a fenekét, de sárosan meg kaksi maradványosan nekem ne járja össze a szőnyeget és ne is ugráljon fel az ágyra semmi. Marad a hörcsög, patkány, kígyó, pók, botsáska, csótány meg egyéb a terrarisztikához tartozó kisállat.

16. Nem és nem is tudok, viszont hajlandó lennék rá, ha adottak a feltélek.

17. Egyikkel sem. Szükségem van pár hétre mire megszokom az adott személyt, viszont ők addigta már lelépnek, érthető okokból. Úgyhogy az ilyen direkt ismerkedős dolgok nekem nem jönnek be.

18. Nem.

19. Szeretem, de finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után ez-az. Meg túl meleg a nyár nekem, ezért is tervezem, hogy valamelyik északi országban kellene majd letelepednem.

20. Nem.

21. Végülis igen, valamilyen életforma csak van rajtunk kívül is.

22. Nem érdekel. Nyári álmatlan éjszakákon szoktam nézni a Holdat és ennyi.

23. 21

+1. Nem szeretek igennel vagy nemmel válaszolni.

2015. dec. 21. 11:37
 30/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Lenne pár egyszerű kérdés:

1 - Neked mit mond az occupy London?

2 - Szeretnél kiköltözni külföldre?

3 - Szereted a gyerekeket?

4 - Milyen jellegű zenéket szeretsz?

5 - Szereted a sorozatokat?

6 - Melyik a kedvenc csatornád?

7 - Iphone vagy android?

8 - Képes lennél külföldön egy sátorban lakni télen és onnan járni dolgozni azért mert imádod a várost , és boldog vagy minden percen?

9 - Szereted az átlag trendi embereket? Akiknek minden témaköre ugyan az!

10 - Mit jelent számodra a zene?

11 - Nat geo vagy barátok közt?

12 - Éjjel nappal Budapest vagy Spektrum?

13 - Szövetkabát vagy sport cipő?

14 - Pláza vagy kínai? Vagy mindkettő?

15 - Szereted az állatokat?

16 - Szeretsz sütni?

17 - Ismerkedés terén fiúval vagy lánnyal tudsz jobb barátságban lenni?

18 - Szereted a műkörmöket egy nőn?

19 - Véleményed Magyarországról?

20 - Brian Tracy neve ismerős valamiről?

21 - Hiszel az ufókban?

22 - Érdekel a csillagászat? Szereted a témakört?

23 - Hány éves vagy?

Azt írtad minden kérdésre válaszolsz.

Nem kekeckedek, tényleg érdekel.

2015. dec. 21. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!