Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nos lányok lenne pár egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos lányok lenne pár egyszerű kérdésem amit szerintem saját magának is feltehet az ember. Elôre szólok aki nem akar válaszolni hát negye nincs ebből harag . Mehet?

Figyelt kérdés

1 - mond neked vmit az occupy london?

2 - szeretnél kiköltözni külföldre ?

3 - szereted a gyerekeket ?

4 - milyen jellegű zenéket szeretsz?

5 - szereted a sorozatokat?

6 - melyik a kedvenc csatornád?

7 - iphone vagy android ?

8 - képes lennél külföldön egy sátorban lakni télen és onnan járni dolgozni azért mert imádod a várost , és boldog vagy minden percen ?

9 - szereted az átlag trendi embereket ? Akiknek minden témaköre ugyan az !

10 - mit jelent számodra a zene ?

11 - nat geo vagy barátok közt?

12 - éjjel nappal bp v spektrum?

13 - szövetkabát vagy sport cipő ?

14 - pláza vagy kínai ? Vagy mindkettő ?

15 - szereted az állatokat?

16 - szeretsz sütni ?

17 - ismerkedés terén fiuval v lánnyal tudsz jobb barátságban lenni ?

18 - szereted a műkörmöket?

19 - véleményed magyarországrol?

20 - brian tracy neve ismerős valamiről?

21 - hiszel az ufokban?

22 - érdekel a csillagászat ? Szereted a témakört?

22 - hány éves vagy?

2015. dec. 20. 14:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
És te hány éves vagy 13?
2015. dec. 20. 16:29
 12/35 A kérdező kommentje:
:) minden rendben van nyugi . Bárkinek szívesen válaszolok bármire amennyiben az művelten lessz feltéve . Előre is köszönöm :)
2015. dec. 20. 16:33
 13/35 anonim ***** válasza:

1. Nem (de most majd rákeresek).

2. Jelenleg külföldön élek (de ez csak ideiglenes munka miatt), és egyre többet gondolkozom azon, hogy lehet külföldön kéne megalapozni az életem.

3. Nincs velük bajom, de nincs sok türelmem hozzájuk.

4. Jöhet mindenféle.

5. Imádom a sorozatokat! :D

6. Nem igazán nézek tévét, így nincs kedvencem. Azonban a BBC-t kedvelem.

7. Egyik sem. Nincs okostelefonom.

8. Nem tudom.

9. ??

10. Menekülőutat.

11. National Geography

12. Spektrum. Bárcsak ne is tudnám mi az az Éjjel Nappal Budapest...

13. Szövetkabát.

14. Egyik sem.

15. Még szép! :D

16. Igen, bár nem vagyok egy nagy konyhatündér, azért amiket eddig csináltam, azok jól sikerültek. :)

17. Ez nem a nemtől függ, hanem az adott ember személyiségétől. Szóval erre csak azt tudom válaszolni, hogy JELENLEG több fiú barátom van.

18. Nem.

19. Ha az árak illetve a fizetések megfelelő összhangban lennének, akkor sok minden jobb lenne.

20. Nem, de rá is rákeresek.

21. Igen, azonban nem vagyok fanatikus, nincs a szobám kitapétázva képekkel és cikkekkel különböző összeesküvés elméletekről.

22. Igen, szerintem érdekes témakör, de sajnos nem vagyok jártas a témában.

23. 20 éves vagyok.

2015. dec. 20. 16:37
 14/35 A kérdező kommentje:
Szintén köszönöm az eddigi válaszokat és előre a következőeket is :)
2015. dec. 20. 16:41
 15/35 anonim ***** válasza:

1. igen

2. igen

3. nem

4. komolyzene, főleg romantika, klasszikus, skandináv metál zene, meg sok mást is ami jó

5. igen

6. nincs

7. egyik se

8. nem

9. nem

10. ezt kihagyom

11. nat geo

12. mindkettő. az éjjel-nappal budapest műfajában elég jó sorozat. és nem szeretem a megjátszós embereket, akik állításuk szerint csupa jó dolgokt olvasnak, néznek, hallgatnak, mert ők milyen intelligensek (közben az emberek 90% full hülye :D). én nézek szart is.

13. szövetkabát

14. pláza

15. igen

16. igen

17. egyikkel se

18. nem

19. ezt is kihagyom

20. nem, de rákerestem úgyhogy most már igen

21. abban igen, hogy nem egyedül vagyunk

22. igen, van pár könyvem

23. 22

mit kezdesz ezekkel az információkkal?

2015. dec. 20. 16:55
 16/35 A kérdező kommentje:

Az információ! A lehető legjobban fejezted ki, komolyan mondom.

Ezekből az információkból rengeteg dolgot le lehet szűrni és addig renbben hogy én tettem fel a kérdést , de szerintem nagyon sok ember kíváncsi velem együtt a válaszokra . Pedig nagyon egyszerű kérdések szerintem. Nos én nem vagyok nagy netes emberke ,de most csak figyelek, olvasok , figyelem az embertársaim visszajelzését eközben a saját reakciómat is. Szóval az információ az egyik legnagyobb érték mindannyiunk számára :)

2015. dec. 20. 17:11
 17/35 anonim ***** válasza:

1 - igen

2 - nem

3 - igen

4 - bármilyen jöhet, de leginkább pop és latin

5 - nem

6 - nem nagyon nézek tévét, de ha igen, akkor cool, film+

7 - iphone

8 - nem, nem vágyom ilyesmire

9 - minden ember más, és ez így jó

10 - kikapcsolódás, nyugalom, relaxálás

11 - nat geo

12 - spektrum

13 - szövetkabát

14 - mindkettő, attól függ mit hol tudok beszerezni

15 - igen

16 - igen

17 - fiúval

18 - nem

19 - egy nagyon szép ország, csak sajnos ezt sokan nem így látják

20 - Amerika és Nyugat-Európa legismertebb menedzseroktatója, elég sokat hallottam már róla tanulmányaim során

21 - talán, kizártnak tartom hogy máshol ne lenne élet a Földön kívül

22 - igen, igen

22 - 24

2015. dec. 20. 18:11
 18/35 anonim ***** válasza:

1-nem mond semmit.

2-nem szeretnék külföldre költözni, de lehetséges, hogy ez lesz a sorsom :D

3-semlegesek a gyerekek jelenleg, a sajátomat viszont nagyon fogom szeretni(de ki nincs így ezzel?)

4-folk, szimfonikus és power metál

5-nem vagyok oda a sorozatokért, bár kisebb koromban Jóbarátok függő voltam :D

6-nincs kedvenc csatornám, inkább netezek TV helyett

7-telefon teljesen mindegy milyen, amire pénzem van (vagyis android :D)

8-benne van a kérdésben,hogy boldog lennék minden percben...hülye kérdés, így persze, hogy képes lennék :D (de amúgy nem hinném, hogy valaha ennyire vonzódnék egy városhoz)

9-megint hülye kérdés, ki az aki erre azt mondaná, hogy szereti ha valaki kizárólag ugyanarról tud rizsázni? :D

10-nem vagyok a zene megszállottja, annyi, hogy imádom azt az "lélekfelrepítős" érzést, amikor egy olyan számot hallgatok, amit imádok. koncertekre sajna nem szoktam járni, mert a baráti körömben senki nem szereti a metált, egyedül meg ehh

11-Barátok közt semmiképp, a Natgeot régebben szerettem, mára nem túl sok értelmes megy ott sem

12-dettó mint az előző

13-szövetkabát hétköznapra, sportcipő edzéshez

14-pláza és kínai is jöhet

15-ki nem szereti az állatokat? :D

16-nem sütni szeretek, hanem megenni amit sütöttek

17-vegyes, fiúkkal, lányokkal is kijövök, de nőkkel mélyebb barátságban tudok lenni

18-fujj műköröm, lakkozni viszont szeretem

19-szokásos ócsárlás, hogymilyenszarhely, vagy mi kéne? :D alapvetően szeretek itt élni, leginkább az az iszonyatos intolerancia zavar, ami az átlag magyarra jellemző (itt most leginkább a melegek abszolút elutasítására és a férfi-női egyenlőségről való nézetekre gondolok)

20-nem hallottam még Brian Stacyről

21- amekkora az univerzum, tuti van máshol is élet, max nem zöld és nagy fekete szemei vannak, hanem valami cuki kis egysejtű

22-nem érdekel a csillagászat (amennyiben a fekete lyukakat meg gravitációs hullámokat nem vesszük ide, de amúgy nem vagyok fizikuscsaj, nem ezek a kedvenc témáim)

bénaaa megint 22? :D 21 éves vagyok

amúgy miért tetted fel ezeket a kérdéseket? :D unatkozol? mert ha ennyi alapján akarsz véleményt alkotni valakiről, annak nincs sok értelme. pl az egyik elgjobb barátnőm imádja a éjjel nappal budapestet, és állandóan 5 centis karmokkal mászkál, de iszonyat okos és jó ember :D

2015. dec. 20. 20:30
 19/35 A kérdező kommentje:
Na látod pont ez az:) mindenki úgy rakja kalkulálja ezáltal a gondolatait ahogy akarja. Saját szíve joga mindenkinek miből mit párosít .
2015. dec. 20. 21:12
 20/35 anonim ***** válasza:

1 nem

2 talán

3 igen

4 törtüteműeket

5 igen

6 nincs

7 egyik se

8 nem

9 nem

10 hangulatot, életkedvet

11 egyik sem

12 spektrum

13 mindkettő

14 mindkettő

15 igen

16 ritkán

17 fiúval

18 nem

19 elmaradott

20 talán

21 nem

22 mágikus, de tényszerűen nem

23 30

2015. dec. 20. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!