Miért értékelnek le?
Tényleg ennyire mocskosak az emberek egymással itt??
Tisztelet a kivételnek.
Én segíteni szeretnék mindenkinek és őszintén írok,és folyamatosan csökken a megítélésem!
Ez nekem rosszul esik.
Olyan emberek véleménye érdekel,akik itt élik az életüket, unalmukban, rosszindulatból vagy sötétségből össze-vissza pontoznak.
Nem mindegy?
Adj normális válaszokat,ha a kérdést kiíró nem egy idióta sötét bunkó, akkor le fogja tudni szűrni a válaszod jó-e,százaléktól függetlenül.
Önbizalommal hogyan állsz az életben?
Egyszerűen rosszul esik és kész.
Nem élek átlagos életet,nekem az emberek lelke a mindenem,ezért élek és dolgozom,munkálkodom.
Azok az emberek,akik valós problémás eseteket írnak az oldalra,bizony megnézik a válaszadó értékelését.
Tehát engem ez érdekel,mert kell,hogy az a tizenéves tini,aki a lelki problémáját írja ki ide,megbízható embertől származó választ kapjon.Én is megnézem a válaszadóm értékelését.Ha épp nem értek egyet,akkor sem pontozok le senkit én a zöld színt szeretem,nem a pirosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!