Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan közledjek a csoporttárs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közledjek a csoporttársnőm felé?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem az egyetemet, Ő viszont csak novemberbenkörül lett csoporttársam. Nagy szép, okos, és inteligens lány, és azt hiszem, hogy beleszerettem. Hogyan közeledhetnék hozzá?

Az egyik problémám annyi, hogy rajta kívül 1 lány van a csoportban, és inden órán együtt jönnek, együtt mennek, a koliba is szobatársak, én pedig pontosan olyan típus vagyok, aki nem igazán fog odamenni, hozzá úgy, hogy közben ott van a barátnője is (aki ugye szintén csoporttársam)...

bármilyen ötletet szívesen meghallgatok, kérlek segítsetek!

19/F

19/L

2015. dec. 16. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia,Ha van rá lehetőség,én esetleg írnék egy rövid kis cetlit,amiben elmondanám,hogy aranyosnak találom őt,szívesen beszélgetnék vele,meghívnám egy kávéra,ilyesmi és hogy én ki vagyok,ha tudja a neved,úgy egyszerűbb...és két előadás közti szünetben ,amíg ő nincs jelen,pl a kabátja zsebébe,vagy táskájába csúsztatnám... aztán várnám a fejleményeket...

Esetleg,ha van haverod a csoportból,akiben megbízol,beavatnám,és megkérném,hogy foglalja le a másik lányt egy ideig,azalatt összeszedném a bátorságom ,és elmondanám a lánynak,hogy szerintem gyönyörű,és lenyűgöz,hogy milyen okos/intelligens,és meghívnám egy italra...vagy esetleg azt mondanám,hogy ez vagy az a megnyilvánulása valamelyik órán nagyon szimpatikus volt neked,(már ha volt ilyen)és hogy erről vagy arról te is ugyanígy gondolkodsz,és hogy milyen klassz lenne vele beszélgetni...hajrá ;)

N/23

2015. dec. 17. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Vedd lazára néha menj oda beszélgetni hozzájuk vagy csak egy miújság lányokot, vagy ülj mellé elé.
2015. dec. 18. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!