Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első szerelmem utánam még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szerelmem utánam még rengeteg férfival volt és ez olyan volt nekem mint egy pofon. Van még esély kettőnknek?

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve már, hogy szakított velem (14 éve pontosan). 20 körül voltunk mindketten, még alatta, amikor összejöttünk. Igazi tiniszerelem volt de csodálatos emlék. Sokszor gondoltam rá azóta és végül megkerestem és írtam neki. Meglepődött de kedvesen válaszolt. Próbáltam odavezetni a beszélgetést, hogy hátha kettőnk múltja is szóba jön, esetleg folytatás… De nem úgy reagált ahogy vártam, szinte közömbösen írta, hogy igen szép emlék, és néhány másik volt pasijával is beszél ritkán. Kicsit lesokkolt, hogy többes számban írt, végül kihúztam belőle hogy 10 pasival volt utánam. Most 32 éves. Rosszul esett, olyan érzés mintha könnyedén pótolt volna másokkal. Próbáltam még arra terelni, hogy biztos nem volt meg másokkal az ami köztünk, nekünk különleges szerelmünk volt de erre azt írta, hogy minden kapcsolata más miatt volt szép. Próbáltam rámutatni, hogy most mégis egyedül van, erre azt írta hogy a legtöbb exe normális férfi volt csak nem egymást keresték. Végül letiltott mert leírtam, hogy szerintem inkább csak kihasználták a szépsége miatt.

Gondoltam, hogy elmegyek a városba ahol él és beszélek vele személyesen, de elvetettem, még nem. Azt hittem ő is úgy gondol vissza kettőnkre ahogy én, esetleg azért szingli mert nem talált olyan kapcsolatot mint kettőnké volt. Még valahogy elnéztem volna a sok pasizást ha beismerte volna, hogy engem keresett bennük. De ez a közöny irritált és a tetejébe megalázó, hogy letiltott. Abban reménykedem még, hogy gondolkozik, nosztalgiázik és feloldja a tiltást.

Mit gondoltok?

dec. 31. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Azt gondolom hogy totál zakkant vagy! Mit zaklatod? Mi közöd neked ahhoz hogy neki hány pasija volt? Mit nem lehet azon megérteni hogy évtizede lezárta ami köztetek volt? Mit nem tudsz túllépni ezen?

Egyáltalán nem csodálkozom hogy letiltott a piccsába.

És még házhoz mennél extra pofonért, huu de csökkent vagy te is...

dec. 31. 14:32
 2/15 anonim ***** válasza:
91%

"Végül letiltott mert leírtam, hogy szerintem inkább csak kihasználták a szépsége miatt."

Nagyon jól tette. Ilyen köcsöggel tennie magát mint te kész önsorsrontás lenne.

Amúgy meg kétszer se nem mondom, hogy betegagyú vagy hiszen "szerelmednek" nevezed közben meg lehordod.

dec. 31. 14:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy már réges rég túl volt rajtad. És mivel nem vetted a lapot, hogy őt már nem érdekled, így letiltott.

Valószínűleg számára is egy jó emlék volt, de utána még történt vele 100 másik élmény, így elhalványult az első kapcsolat ereje.

dec. 31. 14:34
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Te nem vagy komplett. Burkoltan azt mondtad neki, hogy csak a szépségét lehet benne értékelni, aztán csodálkozol, hogy nem akar veled tovább kapcsolatot tartani?
dec. 31. 14:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azert tiltott le mert ahwlyett hogy probaltad volna randira invesztalni inkabb beteges dolgokat irtal neki.. jol el cseszted de lehet neki igy jobb is , felismerte hogy valami nagyon nem okes veled.
dec. 31. 14:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? Még hányszor írjuk le, hogy semmi esélyed nem volt nála, de amilyen bunkó voltál vele még jobban elástad magad a szemében? Azért hagyott el tiniként is mert egy beképzelt, érzéketlen majom vagy. Azt hitted, hogy majd hagyja magát lefektetni, kihasználni mert te rá írtál. Azt írtad, hogy tiniként tök cuki volt és most már buta mert hagyta magát kihasználni másoknak. Holott semmi közöd hozzá és egyáltalán nincs jogod számonkérni. Elmagyarázta annak ellenére, hogy az egyik párja meghalt és teljesen érthető, hogy letiltott a fszba. Minek akarsz a házához menni, hogy feljelentést tegyen ellened? Takarodj inkább pszichiáterhez! Rád fér...
dec. 31. 14:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok.

" végül kihúztam belőle hogy 10 pasival volt utánam. Most 32 éves. Rosszul esett, olyan érzés mintha könnyedén pótolt volna másokkal."

Mi esett rosszul?

Semmi közötök egymáshoz.

Minek olyat kérdezni, kihúzni valakiből, amire nem akarod tudni a választ?

10 éve szakított veled.

Vége.

dec. 31. 15:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 14 éve. Akkor már nagyon rég vége.
dec. 31. 15:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Te beteg vagy. De jó, hogy nekem nincsenek ilyen exeim, esküszöm, napi szinten kellene hálát adnom a sorsnak, hogy nem sikerült még ilyen bolondokat az utamba sodornia…
dec. 31. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező már tett fel kérdést ezzel kapcsolatban. Most elég szofisztikáltan írt, de az előző kérdésben leírta pontosabban, miért tiltotta őt a nő...

De látod, még így se tudsz belőlünk együttérzést kiváltani. Beteges amit csinálsz. Főleg hogy neked már gyereked van. Foglalkozz vele, ne egy 14 éves tiniszerelemmel...

dec. 31. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!