Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esély? 3éve megismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? 3éve megismertem egy csodálatos lányt. Minden úgy történt, ahogy az meg is volt írva, 4hónapja viszont megtörtem és nem voltam elég jó hozzá

Figyelt kérdés

Úgy éreztem hogy nem érzem jól magam a bőrömbe, változtatnom kellett, de sajnos ez olyan radikálisan történt hogy ez a lány nem azt a figyelmet és törődést kapta, amit érdemelt

Ő többször is jelezte, hogy ez így nem jó, de annyira magammal voltam elfoglalva, hogy nem vettem észre, hogy közbe elveszítem.

(Szakítottunk is)

Viszont tudom, hogy számomra ő a legfontosabb, és nem számítanak a körülmények senki és semmi, csak engedje meg, hogy boldoggá tegyem és újra láthassam, mosolyogni.

aug. 5. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leírhatnád konkrétan, mi volt.
aug. 5. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Sok mindenen átmentünk, az utóbbi időszakba, munkanélküli lettem, ez idő alatt lett egy kiskutyánk, amit én utólag rossz döntésnek tartottam, hiszen egy olyan lakásba tartottuk, ahol nem lehetett volna, emiatt haragudtam is, költöznünk is kellett ezáltal egy olyan helyre, amit nem igazán preferált egyikünk se (ára és elhelyezkedése miatt) , de főleg én nehezményeztem és azért nem írtam le elsőre, mert nem kifogásokat akarok kreálni…nem így kellett volna hozzá áljak, mert ezt is megoldottuk , viszont a költözést követően se tudtam megfelelően viszonyulni a lányhoz és ez az én hibám
aug. 5. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy marha lenne újabb esélyt adni neked. Remélem azóta mással van aki megbecsüli és szereti.
aug. 5. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el a múltat, bocsáss meg önmagadnak. Te ha akkor rosszul bántál vele akkor igazán nem szeretted szóval most sem szereted! Ne akard újra tönkretenni. Hagyd békén!
aug. 5. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a jövőben javulhatsz egy masik kapcsolatban. Mivel egy nagy változáskor nem lehetett rád számítani, a nők többsége, így én is azt mondanam, hogy köszönöm szépen, en így akkor nem vállalnám ezt a kapcsolatot. Az életben nagyon sok ilyen szitu lesz sajnos, készülj fel, hogy egy új kapcsolatban jobban tudj alkalmazkodni. ;)
aug. 8. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!