Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, hogy ne legyen nagyon megalázó a helyzet, de biztosra megtudjam, hogy van-e nála esélyem?

Figyelt kérdés

Egy velem szinte egyidős srác már nagyon nagyon régóta tetszik, vagyis annál is több. Amolyan barátok vagyunk, bár inkább a családunk van jóban, mi meg elvagyunk egymással (mindketten egykék vagyunk). Szoktunk többször találkozni, és én szerintem már nem normális módon vagyok oda érte. Eddig viszont kapcsolata volt, vagyis kettő is, csak nem volt közöttük hosszú szünet. Most viszont hónapok óta szingli, és lelkileg sincsen jelenleg olyan jól, ahogyan én sem. Ha találkozunk, szinte mágnesként vonz, szeretném megérinteni, hozzábújni, megcsókolni, és minden más. Elképesztő illata van, a hangja valami csodás, és az egész személyiségét és kisugárzását imádom.

Viszont objektíven nézve ő elég jó pasi azért, én pedig nem feltétlen vagyok jó nő. Nincs például csúnya arcom, és vannak pozitív tulajdonságaim, de kifejezetten nem vagyok egy pasi kedvenc, sőt.:D

Annyira szeretném tudni, hogy van-e nála esélyem, vagy határozottan nincs, és akkor felejtsem el, viszont nem akarom, hogy emiatt a kapcsolatunk megromoljon, mert úgyis találkozni fogunk szerintem.

Valamint kicsit a visszautasítástól is félek, mert mikor más utasított vissza, nyilván az is rossz érzés volt, de nem tudom mi lenne, ha ő is visszautasít, pedig szerintem erre nagyobb az esély, mint hogy pozitív legyen a dolog. 20L

aug. 5. 23:35
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Az előző 2 csaja objektíven mennyire néztek ki jobban nálad?

Mondjuk Te egy 4/10-es vagy arcra (azt írtad, h nem vagy valami jó nő), az előző 2 csaja meg 8/10, 9/10-esek voltak? Ha esetleg csak 5/10-es körüliek, akkor lehetséges, hogy van a csávónál esélyed, mert az azt jelentené, hogy nem igazán fontos neki a külső.

Szerintem ne csinálj semmit, ő a férfi, majd jelzi, ha bejössz neki. Randira hív vagy valami.

aug. 6. 00:03
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Egy pasinak, ha bejössz, akkor kezdeményezni fog. Szerintem ő max.barátként gondol rád, azért sem kezdeményez. De attól még megpróbálhatod. Én eddig azt tapasztaltam, hogy aki nem kezdeményez az nem véletlenül nem teszi.
aug. 6. 05:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Siman lehet h bejosz neki de a csaladi kapcsolatok miatt nem fog kezdemenyezni.

Talan jellezned kellene h tetszik neked.

aug. 6. 07:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is kezdeményez egy pasi ha bejössz neki. Vagy az előző csajai mind őt szedték fel? Nem hiszem.
aug. 6. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha taliztok akkor viccesen kerdezz ra h akkor ez egy randi?

Mi lenne ha azt jatszanatok h randiztok?

Stb.. hulyulos jatekos baromsagkent add el.

aug. 6. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!