Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igazából mindenkinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából mindenkinek van valahol egy párja a földön?

Figyelt kérdés
akivel ha egyszer összefutnál meg sem kellene szólalni,egymásra néztek és BUMMM! egyből jön az érzés és tudod,hogy igen te vagy az mindig is rád vártam.

dec. 31. 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Igen.

Ott benned, legbelül.

Az a legbiztosabb pont.

Írd össze a szeretet jellemzőit és aszerint gondolkodj, érezz, cselekedj magaddal.

Ennek következményeként új világ nyílik meg benned, mert megérted, a boldogság valóban ott van bennünk.

dec. 31. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Valahol a Földön lehet... De még csak másik kontinens sem kell hozzá, hogy sose találkozzunk.
dec. 31. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem valószínű. Pl.: ha nekem eddig nem volt semmi, akkor lehet, hogy a világ másik részén kellene keresnem a társamat? Ez nem valószínű, mert örülök, ha a munkahelyem-otthonom vonalat teljesítem.
dec. 31. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nincs.
dec. 31. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem sincsen mindenkinek meg a másik fele akivel együtt maradhat élete végéig.
dec. 31. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem igaz. Nem mindenkinek van társa. Mint ahogy ma már az sem igaz, hogy az ember társas lény, mégis lépten-nyomon ezt tolják mindenki arcába. Az elmúlt évtizedek gyors ütemű változásai rengeteg évszázadok óta bevésődött alapvetést rúgtak fel, de sokan erről nem vesznek tudomást.
dec. 31. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Én ebben nem hiszek. Olyan párom van aki 99%-ban megfelel nekem, de több hónap volt mire megismerjem és eldöntsem hogy így van.
dec. 31. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Nincs:(
dec. 31. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Nálam is több hónap volt, mire azt gondoltam, hogy BUMM. Jó érzés minden apró részletet megismerni, ahhoz meg idő kell.
dec. 31. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
78%
Sok mindenkibe ott lehet amig jobban meg nem ismerik egymast, vagy az egyik vagy a masik abrandul ki..
dec. 31. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!