Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez az ember mennyire beteg egy 10-es skálán? Igazából nincs kérdésem csak meg akarom mutatni milyen férfiak léteznek Puszi pacsi mindenkinek🫶🏻
STORY 1.:Az első barátomról fog szolni az story…
Én akkor még szűz voltam és vele voltam az első csókom is.
14 voltam ő pedig 19 azt hiszem. Azt mondta ha nem fekszem le vele nem is szeretem igazán így belementem,megtörtént a dolog és el kezdtem sírni,mivel nem is akartam meg gondolom fájt is,mert ő nem az a fajta volt aki odafigyelt volna bármire is. Leültem az ágy szélére és csak néztem ki az ablakon és sírtam,ő erre megszólált “hát nem mindegy már úgyse vagy szűz”.
STORY 2.:Kint ültünk az udvaron anyukám kint tevékenykedett és mondtam barátomnak valamit amire az volt a reakciója,hogy “kiverem az összes fogadat”:)
STORY 3.:
Ezek után nem sokkal szakítottunk is és én az egyik haverjával jóba voltam és beszéltük,hogy én aznap megyek egy sráccal randizni,mozi utan voltunk a sráccal mikor megláttam,hogy hív az exem,beleszólt a telefobva:itt vagyok a házatok előtt segíts.Ez azért fura mert másik városban lakik és az utcánk olyan hogy csak félig van leaszfaltozva és a mi házunk előtt már nincs és pont azon a részen állt meg a motorjával és lett nagyon rosszul ahol még van aszfalt.
Ezek után hangüzenetben zaklatott és a végén a bátyám ment ki hozzá segíteni mivel én ugye 40kmre voltam tőle,az exem a motorja mellett fekszik úgy,hogy a bukósisak a motorra szépen rá van helyezve,kihívták a mentőket,addigra a vénasszonyok kijöttek megnézni mizu és exem szájából élet és halál között a nénik és bátyám társaságában annyi jött ki,hogy “szeretlek” 😂😂😂.
Elvitte a mentő még aznap este hazaengedték,lóf4sz baja nem volt másnap érte jött a motorjáért és azóta szerencsére nem láttam. Anyukám szokta látni néha az utcánkba ami azért para mert másik városban lakik:)
Did not read lol.
Am meg mutass egy embert aki boldog és nincs semmilyen szeren.
"el kezdtem sírni,mivel (...) gondolom fájt is" - gondolod? Nagyon megviselhetett ha nem is tudod mi történt akkor.
"és mondtam barátomnak valamit amire az volt a reakciója,hogy “kiverem az összes fogadat”" - milyen jó, hogy pont a lényeget hagytad ki, azt hogy mit mondtál. Vannak dolgok amire az édesanyád válasza teljesen elfogadható:))
Évekkel ezelőtt történt, és most kérdést írsz róla ki?
Akkor te sem léptél még túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!