Leigazol az orvos 3 napot, ha igazából nem vagyok beteg?
"különböző okok miatt nem szeretnék 3 napig suliba menni, szerintetek lefogja igazolni?"
Rá fog kérdezni, hogy mik azok az okok, aztán eldönti. A körülményektől függ.
"nyelvvizsga előtt szerettem volna tanulni egy hétig"
Szánalom... Amit évek alatt nem tanultál meg és a nyelvvizsga előtti hónapokban nem gyakoroltad be eléggé kimondottan az adott vizsga típusfeladatait szem előtt tartva, arra úgyse elég egy hét.
Szánalmas vagy te inkább, hogy úgy kommentelsz valamihez oda amivel csak magadat járatod le😂Ki a franc mondta hogy csak egy hetet akarok tanulni a nyelvvizsgára te nagyon okos?🤣Ne legyünk már ennyire idióták. Vagy ha már nem érted akkor ne szólj bele. Főleg ne ilyen stílusban.
Ilyen undorító stílusban megfogalmazott válasz mellé nem járna magyarázat, de azért elmondom, hogy éveket készültem a nyelvvizsgára. Magántanárral, az iskolában, otthon is. Abban az egy hétben csak gyakorolni akartam még úgy hogy mellette ne legyen 5 másik tárgyból dolgozat az iskolában.
Nevetséges!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!