Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen háttérrel rendelkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen háttérrel rendelkező párkapcsolat nem fog működni, ugye?

Figyelt kérdés

Adva van egy nő és egy férfi. Mindketten fiatalok (22 évesek), régebben talán éreztek valamit egymás iránt a középiskolás korukban.

A nő egy csinos, mosolygós, határozott személy, gyógypedagógusnak tanul egyetemen. Igen társaság kedvelő, sokszor jár el a barátnőivel bulizni vagy koncertekre. Intelligens, számos hobbija van pl.: sorozatok nézése, rajzolás vagy sportolás. Jómódú családból származik, a szülei meglehetősen tehetősek. Szeretne majd párkapcsolatot, később pedig gyerekeket. Eddig még nem volt párkapcsolata.

A férfi ezzel ellentétben egy átlagos megjelenésű személy, sokszor elég határozatlan/félénk, gazdasági szakon tanul, de van szakmája is. Zárkózott személyiség, nincsenek barátai, csak kis társaságban érzi jól magát. A hobbijai közé tartozik az olvasás, sorozatok nézése vagy az állatokkal való foglalkozás (pl.: kutya). Szegény családból származik, a szülei nem sok mindenben tudják anyagilag támogatni. A férfi is szeretne párkapcsolat, később pedig gyerekeket is. Neki sem volt eddig párkapcsolata.

Hirtelen ennyi információ jutott eszembe. Ezek alapján működne nekik egy párkapcsolat? Rövid-hosszú távon? Vagy "halálra" lenne ítélve?

Köszönöm a válaszokat előre is! Boldog új évet Mindenkinek!

dec. 31. 23:28
A kérdező szavazást indított:
Nem fog működni
Működni fog
21 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Én szüzen jöttem össze az első és remélem egyetlen párommal míg neki előtte volt 3 párkapcsolata. Valamivel gazdag közegből van mint én. Extrovertált míg én introvertrált vagyok és együtt leszünk 11 éve közös gyermekkel. Még mindig szeretem és tudom, hogy ő is engem.

Ebből adódóan én azt vallom, hogy minden az érzéseken múlik amelyek miatt ti ketten dolgoztok a különbségeken amelyeken szükséges és amelyeken nem azokat elfogadjátok.

Ha eleve félsz belefogni, vagy mélyen legbelül lenézed akkor inkább hagyjad, de ha nem így van akkor legalább meg lehetne próbálni és a többi elválik, igazából kettőtökön múlik.

dec. 31. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindketten akarjátok és szerelmesek lesztek egymásba. Akkor igen müködhet.
dec. 31. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Ebből ezt nagyon nehéz megjósolni. A szélsőségesen introvertált és extrovertált személyiségtípus miatt gondolnám, hogy lennének nehézségek bőven. És a családi háttér miatt lehet tök más élményanyag, gondolkodásmód jutott, ami szintén távolíthat titeket egymástól. Ha lenne közös hobbi az például sokat segítene. Az egyféle életcél is segíthet, jobb lenne, ha ez nem csak a gyerekvállalás és kapcsolat lenne, hanem valami más is, amiben tudjátok támogatni egymást, tanulás, hobbi. De az is jó, hogy már valamennyi közös élmény az iskola miatt van nektek.

Lehet belőle kapcsolat, ha mindketten érzik/érzitek, de kérdéses mennyire tudna a két személyiség összecsiszolódni. Lehet, hogy csak rövidtáv menne.

dec. 31. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"égebben talán éreztek valamit egymás iránt a középiskolás korukban"

Ez alapján ebből normális kapcsolat nem lesz.

tegnapelőtt 00:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

BUEK!

Én csak ide tévedtem, sose írtam ebbe a topicba de most úgy érzem kell.

Én tehetős családból származom, a férjem nem. 12 éve vagyunk együtt, a férjem a saját erejéből lett tehetős. A családom nem segített semmit. Működik. A pénzt lehet csinálni, de a szerelmet nem lehet megvenni.

tegnapelőtt 02:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen 5#, én is azt gondolom hogy az a fontosabb ti ketten mit tudtok majd közösen összehozni anyagilag is érzelmileg is. És egyre jobban nem fog számítani ki milyen közegből jött.
tegnapelőtt 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A te esetedben nem fog mert nem bízol abban, hogy fog. Inkább hagyjad.
ma 10:51
 8/8 Senior Séf ***** válasza:

"Ha mindketten akarjátok és szerelmesek lesztek egymásba."

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ma 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!