Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Beleférne egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Beleférne egy kapcsolatba ha a barátnőtök elmenne vacsorázni a főnökével?

Figyelt kérdés
dec. 31. 14:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
dec. 31. 14:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha ez fontos lenne a karrierje szempontjából?
dec. 31. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Kérdés mi az indok ami miatt vacsorázni mennek.

A másik nálunk az életkor miatt szerintem testiség elképzelhetetlen.

Egyébként belefér.

dec. 31. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Dehogy is. Nem vagyok naiv lúzer.

A világon kb. minden férfi arra is használja a befolyását, hatalmát, legyen az akármilyen pici, hogy nőket szedjen fel.

dec. 31. 14:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmikepp se fer bele. Az elvegzett munka legyen olyan ertekes,h teged valasszon a munka elvegzesere vacsora nelkul. Az a karrier,ahol nem tudnak helyettesiteni,mert te olyan eszbeli tudas birtokaban vagy,amit nem tud senki mas. Amikor teged valasztanak.
dec. 31. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te azért vagy együtt a pároddal, hogy legyen valakid, vagy azért, mert őszintén kívánod őt és nagyon vonzódsz hozzá? Mert úgy tűnik, hogy inkább csak az előbbi.
dec. 31. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
S neked ezek szerint belefér?!
dec. 31. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd, miért lenne ez fontos? Nálunk ez úgy megy, ha valakivel meg szeretnék tárgyalni a karrierje jövőjét, akkor behívják az irodába és beszélgetnek ott. Normális esetben nem kell ehhez illegetni magadat a főnöknek és szabadidőpartnerekké válnatok, persze a seggnyalás is segít sok helyen, csak ezt nem muszáj randinak álcázni akkor sem, ha ellenkező neműek vagytok.
dec. 31. 15:10
 9/13 anonim ***** válasza:
19%

Ha annak az lesz az eredménye, hogy engem betesznek igazgatóhelyettesnek egy nagy céghez, akkor menjen.

Ha viszont nekem ebből nincs hasznom, akkor nem tetszene, ha elmegy.

Azért valamit valamiért, na.

dec. 31. 15:15
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
szóval ez az a híres nagy karrier a feministáknál?
dec. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!