Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Beleférne egy kapcsolatba hogy a barátnőtök egy fiú barátjánál aludjon néha?
Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 10:36
1/25 anonim válasza:
Speciális esetben igen.
Pl. ha a barátja nagyon messze (pl. külföldön) lakik. Egyébként nem.
3/25 anonim válasza:
Aha, a barátjánál alszik mi? És még rajtuk kívül kik lesznek ott a pizsipartin?
Annak biztos nem gond, akinek a cuckold hajlama miatt erre áll föl. Videót nem készítenek magukról? Csak a totális megalázás érdekében.
Legalább hazudná azt, hogy egy barátnőjénél alszik… 🙄
4/25 anonim válasza:
Elleneztem, és még én rám mutogattak, hogy nem bízok meg a másikban.
Később kiderült, hogy megcsalt.
Jó tanulság volt.
5/25 anonim válasza:
Nyugodtan alhat, le is feküdhet vele mert én amint tudomásomra jutni, hogy a haverral akar alukálni kidobnám a francba. Nézzen mást hülyének.
6/25 anonim válasza:
Mivel nem aludni fognak, így nem.
7/25 anonim válasza:
Én a barátnőmet elengedném, csak ő nem tenne magától ilyet sosem, megbízok benne maximálisan. De viszont volt olyan is fiatalkoromban, mikor még egyetemre jártam, hogy csaj haver aludt velem egy szobában, mert más városból kellett odautaznia, és hát majd alszik matracon nálam... Több éve volt már pasija akkor is. Mondanom sem kell, hogy minden alkalommal egy ágyban kötöttünk ki, meztelenül, és szinte mindig leszopott vagy legalább kiverte nekem, és én is megujjaztam. De hűséges volt, mert behatolás nem volt, hiszen van pasija :D
8/25 anonim válasza:
#7 Ez király. Hűséges :)
Én aludtam férfival egy szobában a barátom engedélyével/beleegyezésével. Nem történt semmi köztünk, aztán mégis szégyelltem magam sokáig. Fura helyzet, az biztos.
9/25 anonim válasza:
Nem.
Ha fordítva lenne egy nagyon szép lány, örülnél ha a barátod nála aludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!