Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok! Beleférne egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Beleférne egy kapcsolatba hogy a barátnőtök egy fiú barátjánál aludjon néha?

Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 10:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

20. Nem neked kell bízni a párod barátaiban, hanem neki, mert ő van velük. Te nem félsz magára hagyni a párod a barátaival mert nem bízol bennük,

hanem szimplán nem bízol meg a párodban, oktalanul féltékenykedsz, rettegsz hogy megcsal, ezért irányítani akarod hogy mit tehet meg és mit nem. (pedig a megcsaláshoz se barát se ottalvás nem kell).

Ez az egész a te frusztrációdról és bizalomhiányodról szól. Nem bízol a saját párod tisztességében, se az érzéseiben irántad, se magadban, se a kapcsolatotok minőségében.

2024. júl. 8. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:
62%

#21 „Nem neked kell bízni a párod barátaiban, hanem neki, mert ő van velük.”

Aztán meg ha mégis történik valami, amire nem számítasz (bármi), akkor csak fogod a fejedet.

„Ez az egész a te frusztrációdról és bizalomhiányodról szól. Nem bízol a saját párod tisztességében, se az érzéseiben irántad, se magadban, se a kapcsolatotok minőségében.”

Szögezzük le, hogy ezt te állítottad és nem én. Ellenben pontosan erre a kommentedre aktuális egy korábbi hozzászólásod idézetkéje:

„Te is az a fajta véglény vagy aki ha valakivel nem ért egyet, máris támad, megpróbálja a saját frusztrációjából, önbizalomhiányából adódó irányításmániáját jónak és helyesnek beállítani”

😅

2024. júl. 8. 18:33
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Bárkivel bármi történhet bármikor. Ez nem ok arra hogy az ember ne legyen a barátaival, ne aludjon ott ha akar.

Hiszen te jöttél azzal hogy a párod bizony nem alszik ott a haverjánál mert te ezt óhajtod😂, ennek mögöttes indokai ami a saját frusztrációidból ered, nem az én állításom, puszta tények:)

További jó irányítás mániát neked. Csajodnak, ha van aki elviseli ezt, részvétem.

Én részemről itt meg is untam a hülyeségedet ( amit be sem látsz). Törlöm a kérdést szóval nem fogom látni a válaszolgatást, ne is fáradj vele.👋

2024. júl. 8. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:
62%

#23 „Bárkivel bármi történhet bármikor. Ez nem ok arra hogy az ember ne legyen a barátaival, ne aludjon ott ha akar.”

Ergo, nem is aggódsz a párodért. Kötődsz te hozzá egyáltalán, vagy csak ő is 1 szám a sok közül?

„Hiszen te jöttél azzal hogy a párod bizony nem alszik ott a haverjánál mert te ezt óhajtod”

Szépen ideköltötted! Hol állítottam én ezt pajti?

„ennek mögöttes indokai ami a saját frusztrációidból ered, nem az én állításom, puszta tények”

Ez szintén csak egy feltételezésed.

„További jó irányítás mániát neked.”

Bagoly mondja verébnek.

„Én részemről itt meg is untam a hülyeségedet ( amit be sem látsz). Törlöm a kérdést szóval nem fogom látni a válaszolgatást, ne is fáradj vele.”

Nem fáradtság, mert pontosan tudom, hogy kamuzol. Szépen el fogod olvasni, mivel túl nagy az egód, ami a kritikára annyira érzékeny, hogy mindent egyből támadásnak is veszel. 😎

2024. júl. 8. 19:03
 25/25 anonim ***** válasza:
79%

Azért eszem megáll mit össze nem ventillálnak itt egyesek az önrendelkezésről. Az ilyenek minek vannak egyáltalán kapcsolatban? Legyen magában ha ennyire fontos neki az úgynevezett szabadság! Vagy legyen hasonló érzelemmentes emberekkel, akik csakis a saját érdekeiket nézik, és mindenféle szívfájdalom nélkül szakítanak ha vmi nem oké. Ne más, normális emberek érzelmeivel játsszanak, és főleg ne a tutit akarják megmondani az érzelmileg amúgy is egyre torzabbá és sekélyesebbé váló világban.

Az megvan hogy egy kapcsolat az érzelmekről is szól? A kölcsönös szeretet és megbecsülés része, hogy nem akarod hogy a másik rosszúl érezze magát miattad, így pl nem hozod kellemetlen vagy méltatlan helyzetbe. Ha más pasinál alszol egyrészt baromira kényelmetlen helyzetbe hozod mert jogosan aggódhat a hűtlenségen is. Felnőtt emberek többnyire nem szoktak "csak" együtt aludni. Másrészt hatalmas tiszteletlenség is, abba bele se gondoltál hogy pl a barátai mit fognak ehhez szólni, annyira csak és kizárólag magadra gondolsz. Hogy ezzel teljesen hülyét csinálsz belőle, mert a többség is azt fogja gondolni hogy simán ennyire nyíltan megcsalod? És a legdurvább hogy simán benne is van a pakliban, mert aki ennyire érzelmileg nulla és mellé ennyire önző, arrogáns, attól tényleg bármi kitellik. Majd utólag megmagyarázza miért a pasi volt a hibás ezért is, az is aki "rámászott" meg az is aki a kapcsolatban megbízott benne, hogy elfogadja hogy aludjon csak más férfiaknál. És akkor még ezt propagálni nyíltan, pff...

2024. júl. 9. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!